Az elmúlt hét late night alapvetései

 
Beküldte: tess 2014 August 22, 21:26-kor a(z) videó témába.

Sajna a mai előzetes post elmaradt, helyette tessék beérni az utóbbi napok kiemelkedő late night termésével. Első körben mindjárt itt is van a Tonight Show, amiben Jimmy Fallon visszanyúlt a régi gyökereihez és készített egy remek sorozatos paródiát a House of Cards-hoz. A végeredmény természetesen fergeteges, csak úgy sziporkáznak a remek kikacsintások és a gegek. A fourth wall elemek meg egyszerűen zseniálisak. A 2. évados premier kifigurázásában a prímet viszont mégsem Fallon viszi, hanem Ellen Barkin, aki konkrétan kizsigerelte Robin Wright karakterét. És akkor a rész végi meglepetés vendégről még nem is beszéltem.


A hét másik remek húzást Fallon mellet Conan O’Brien szállította, aki az Orange is the New Black-et vette górcső alá. Laverne Cox karakterével sikerült egy olyan tipikusan Conan-ra jellemző jelenetsort szállítania, ami szabályosan sziporkázott. Ha pedig létezne itt a blogon a hét legjobb idézete rovat, akkor azt egyértelműen a következő vinné:

“You really are an inspiration, the very first transgender talk-show host.”


Amúgy ha van rá igény szívesen indítanék egy heti rendszerességgel jelentkező late night blokkot, hisz mint láthatjátok minden héten van valami kimagasló a képernyőn. Amúgy a House of Cue Cards folytatását a tovább mögött tessék keresni. Bocsi a szétszabdalásért, de az istenért nem találtam meg a két részt egyben, szerkeszteni meg este már smafu ugye.free web stats