Barely Legal Pawn

 
Beküldte: tess 2014 August 25, 21:38-kor a(z) Fun témába.

Mint ismeretes telibe teszek az órákon belül startoló éves Emmy gálára, az okokat már ezerszer elmondtam. Ellenben emellett a kiemelkedően remek kedvcsináló mellett egyszerűen nem bírtam elmenni szó nélkül. Brian Cranston, Aaron Paul és Julia Louis-Dreyfus valami eszement zseniális promot hozott össze, ami ráadásul még önmagában is simán megállná a helyét.

Cranson és Paul egy zálogházat vezetnek, ahova betér az enyhén másnapos Dreyfus, hogy megváljon az Emmy díjától. Zseniális alapvetés, de ez tényleg csak a kezdte. Amit ezután Cranston zsigerből kirázott a kisujjából az már önmagában is megérne egy misét, hogy a kellemes fricskáit ne is említsem. A végső Breaking Bad kikacsintástól meg egyenesen oda voltam. Basszus, sorozat berendelést, de azonnal a Barely Legal Pawn-nak!

Comedy is easy, drama is hard.

Nem feledni, az HBO lesz olyan kegyes és hajnali 2-től élőben adja a gálát, szóval a fanatikusoknak nem kell messzire menni a kontentért. Részünkről a holnapi folyamán Kanyecc jelentkezik az eredményekkel majd valamikor, de gondolom, hajnalra úgy teleszemeteli a nép a netet, hogy lehetetlen lesz nem belefutni a részletekbe. Jajj, már előre fáj a holnapi RSS olvasás….free web stats