Emlékeztető: Vikingek – 2. évad

 
Beküldte: tess 2014 August 29, 18:56-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 21:15-kor a Viasat3 műsorán: Vikings – 2. évados premier
Ma 00:15-kor az RTL Klub műsorán: Sons of Anarchy – 2. évados premier

Isten tartsa meg jó szokását, a Viasat3 tovább folytatja az előző évben elkezdett maratoni hétvégéket. Olyannyira, hogy a mostani egész hétvégét a History kritikus kedvenc történelmi drámájának a Vikings-nek a 2. évadjának szentelik. Erre persze én élből rávágnám, hogy ez egyenlő az istenkáromlással, ugyanis ha van sorozat, aminek ülepednie és formálódnia kell a néző gondolataiban a megtekintést követően, akkor az pont a Vikings lenne. De ez persze csak az én véleményem, lévén anno az 1. évad is hasonló körülmények közepette debütált a csatornán.

Részünkről a Vikings azon kevés sorozatok egyike, amivel igazán Kanyecc van szinten, de ahogy látom anno ő is leragadt a 2. évados startnál.

vikings-s2-premier

Az éjjeli baglyok ha letudták a kötelező 3 részes etapot, akkor nyugodtan kapcsoljanak át az RTL-re, ahol a Sons of Anarchy 2. évadja debütál majd. Az évad, amivel istenesen berántott Sutter és amiben Henry Rollins olyan keménykötésű neonácit alakít, amit azóta is csak hivatkozási alapként lehet emlegetni a badass univerzumban.


free web stats