Emlékeztető: A konyhafőnök | Zsaruk | Római helyszínelők – Árulkodó nyomok 6. évad | Dr. Csont 8.5 évad | Gyilkos hajsza 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 September 1, 19:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:00-tól az RTL Klub műsorán: A konyhafőnök – 1×01.
Ma. 20:05-től a Tv2 műsorán: Zsaruk – 1×01.

Ma. 21:20-tól az m1 műsorán: R.I.S. Roma – Delitti Imperfetti – 6×01.
Ma. 22:05-től az RTL Klub műsorán: Bones – 8×18.

Ma. 22:30-tól az RTL II műsorán: The Following – 2×01.

No, kezdjünk neki. Lesz az este folyamán két sajátgyártású produkció. Az egyik az RTL Klub jóvoltából, ami egy napi főzős reality lesz A konyhafőnök címmel. A zsűritagok sorában: Vajda Pierre, Bernáth József és Fördős Zé triót kell emlegetni – utóbbinak tényleg ez a neve, vagy csak a sajtóanyagokban használnak valami fantáziadúsat?! A másik a Tv2 részéről, ami a Zsaruk címre hallgat. (Részletek mindkettőhöz a tovább mögött.

És jönnek a folytatások is, csak mert szeptember van. Az RTL II is belekezd a Gyilkos hajsza 2. évadjába, ami egyébként az anyacsatornán fut; az RTL Klub-ra jön a Dr. Csont 8. évadjának második fele, míg az m1-re a Római helyszínelők 6. szériája.

A-konyhafonok-rtl-klub-cast

(A sajtóanyagok a tovább mögött olvashatók el.)

Zsaruk sajtóközlemény:

Indul a Zsaruk, a TV2 új doku-realityje

Mától minden hétköznap este akcióban a Zsaruk! A TV2-n hétköznaponként 20:15-kor látható doku-reality mai, első epizódjában egy sztriptíztáncosnő rabolja ki a legénybúcsúján mulató vőlegényt.

Zsaruk szeptember 1-től minden nap akcióban TV2-n! Megdöbbentő bűncselekmények, izgalmas nyomozások, hihetetlen fordulatok – soha nem látott közelségből, az áldozatok és a zsaruk szemével. Célkeresztben: valódi bűnügyek. Legyen szó csalásról, zsarolásról, emberrablásról, drogról, eltűnésről, önbíráskodásról, vagy akár gyilkosságról – a zsaruk bátran néznek szembe a veszéllyel.

A ma képernyőre kerülő első epizódban egy pórul járt vőlegény kálváriáját láthatják a nézők. A házasságra készülő férfinak legjobb barátja szervezi meg legénybúcsúját, ami bűncselekménnyel végződik. Az est hangulatát fokozandó, sztriptíztáncosnőt rendelnek, aki nem szexi táncával, hanem valami egész mással kábítja el, majd rabolja ki a vőlegényt. A készpénzen és az értékes technikai eszközök mellett a frissen vásárolt jegygyűrűnek is nyoma vész. A zsaruk a táncosnő nyomába erednek. Az, hogy megússza-e a leendő férj, és visszakapja-e az esküvő elengedhetetlen kellékét, kiderül a Zsaruk ma esti adásából.

A konyhafőnök sajtóközlemény:

Hétfőn indul az ország nagy főzőshow-ja, a Konyhafőnök!

Szeptember 1-én, 19:00-kor mutatkozik be az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök, az ország nagy főzőshow-ja. Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József vagyis a Konyhafőnök zsűritagjai már az első adásban feladják a leckét a hobbiszakácsoknak.

Hétfőn láthatják a nézők a Konyhafőnök című produkciót az RTL Klubon, melynek első adásában Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József igen komoly kihívás elé állítja a versenyzőket. „Mindenki kezében ott a lehetőség, hogy elnyerje a Konyhafőnök címet illetve az azzal járó tíz millió forintos nyereményt. Azonban ez nem lesz könnyű, nehéz, embertpróbáló küzdelem elé néznek a versenyzők” – mondta Fördős Zé, akinek szavait Bernáth József is megerősítette.

„A jó konyhafőnök arra is figyel, hogy a vendég időben megkapja az ételt. Ezért már az első alkalommal olyan feladattal kell szembenézniük a versenyzőknek, ahol az időkényszer lesz az egyik legnagyobb „ellenségük” – nyilatkozta Bernáth József séf, aki zsűritársaival együtt egy egyszerűnek tűnő feladattal méretteti meg a versenyzőket.

„A kedvenc fogás elkészítése elsőre talán könnyűnek tűnik, azonban mindezt időre elkészíteni komoly kihívást jelent. Ami engem érdekel; a tányér és a tányérban lévő étel. Harmóniák, kompozíciók, ízek. Őszinte, erős ízek” – hangsúlyozta Vajda Pierre, aki zsűritársaival együtt ízekre szedi majd a Konyhafőnök versenyzőit.

Hogy kik lesznek azok a versenyzők, akik sikerrel veszik az első kihívást, megmenekülve így a párbajtól és a versenyből való távozástól kiderül szeptember 1-én 19:00-kor az RTL Klubon.

A konyhafőnök sajtóközlemény, csapó II:

Mindenkit ízekre szed a Konyhafőnök zsűrije

Az RTL Klubon ősszel indul útjára az ország nagy főzőshow-ja, a Konyhafőnök, melynek zsűrije nem ismer kegyelmet. Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József ugyanis ízekre szedi nemcsak az eléjük kerülő fogásokat, de a tízmilliós nyereményért küzdő hobbiszakácsokat is.

Hamarosan az RTL Klubon láthatják a nézők a Konyhafőnök című műsort, melyben hobbiszakácsok mutathatják meg, mire képesek. A versenyzők minden adásban összecsapnak majd, hogy megvalósíthassák az álmukat: egy fantasztikus karriert a gasztronómia világában. A tét óriási, hiszen a műsor nyertese 10 millió forinttal is gazdagabb lesz.

Éppen ezért a hobbiszakácsoknak sem lesz könnyű dolguk, hiszen nemcsak saját konyhájukból kell kilépniük és ország-világ előtt megmutatniuk fogásaikat, hanem a zsűri tetszését is el kell nyerniük. A versenyzők teljesítményét egy háromfős, a gasztronómia különböző területeiről érkező zsűri értékeli majd.

Vajda Pierre ételkritikus közel 2000 étteremben fordult már meg világszerte. Véleményét sosem rejti véka alá, így a Konyhafőnök versenyzőivel sem lesz kíméletes. “Az igazi konyhafőnökátlagon felülien főz, kiváló az ízlése. Egyszerre képviseli a minőséget és a kreativitást, miközben a legapróbb részletekre is odafigyel a konyhában. Ez egy nagyon összetett dolog, nem sok emberben van meg ez a képesség, hogy konyhafőnök lehessen. Éppen ezért kritikus leszek… Minden esetben”.

A Konyhafőnök zsűrijének legszigorúbb tagja azonban nem ő, hanem Bernáth József séf lesz. A karrierjét Lyonban kezdő, majd Londonban folytató séf több Michelin-csillagos étteremben is dolgozott már. Most azért tért haza Magyarországra, hogy többéves szakmai tapasztalata alapján segítsen megtalálni a konyhafőnököt. “A Konyhafőnök precíz, gyors, tiszta munkát végez és harmonikus ételt tálal fel. Azonban nem elég a jó ízkombináció, a technikákat is ismerni kell. Ha valaki olyan ételt tesz elém, amit már ránézésre se szívesen kóstolnék meg, azzal kegyetlen leszek”.

A Konyhafőnök harmadik zsűritagja, Fördős Zé a gyorsan, de frappánsan elkészíthető ételek szerelmese. A gasztrobloggerként ismertté vált zsűritag azonban nem elégszik meg ennyivel, ha a jövő konyhafőnökének megtalálásáról van szó. “Rengeteg különböző képességgel kell rendelkeznie a konyhafőnöknek. Főzzön jól, ez alap. Ugyanakkor legyen jó menedzser, irányító és kreatív. Én ezt a három dolgot is vadászni fogom majd”.

Hamarosan kiderül, hogy kik lesznek azok, akik fogásaikkal megállják a helyüket a Konyhafőnök zsűrije vagyis Vajda Pierre, Bernáth József és Fördős Zé előtt.


free web stats