Emlékeztető: Taxi | Cathy! Bajban nagy! – 3. évad

 
Beküldte: tess 2014 September 7, 18:12-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 18:55-kor az RTL Klub műsorán: Taxi Brooklyn – premier
Holnap 01:40-kor a FEM3 műsorán: The Big C – 3. évados premier (dupla résszel)

A mai nap még tessék beérni ezzel a keserű üresjárattal a részünkről, elvégre nekünk is kell a kreatív pihenés. Ettől függetlenül este lesz premier, amiről lemaradni meg ugye vérciki lenne emiatt.

Na szóval, az RTL megpróbálkozik a lehetetlennel, azaz a Cobra 11 sávjában egy másik akció sorozattal szeretné kényeztetni a hazai nagyérdeműt. Erre pedig véleményük szerint a legjobb opció a friss, francia-amerikai koprodukcióban készülő Taxi Brooklyn. Az alapot Luc Besson kultikus akció szériája szolgáltatja, amit kissé modernizáltak, na és persze jócskán amerikanizáltak. A főszerepet meg rábízták egy viszonylag ismert másodvonalbeli eyecandy-re, hátha összejön neki élete alakítása. Habár Chyler Leigh esetében sanszos, hogy inkább a jónép a Grey’s Anatomy-s karakterével azonosítja egy életen át. Ettől függetlenül a koprodukció mondhatni rendesen betalált. A franciák imádják, ráadásul a nemzetközi értékesítése is egész korrekten muzsikál. Ellenben az NBC szokás szerint küszködik „az egzotikummal”, habár a nézettségi mutatók legalább viszonylag stabilak. Stabilan csatorna átlag alattiak.

taxi-brooklyn-premier

Az este másik premierjét a FEM3 szállítja, ahol a TV2-es velejéig dilettáns mentalitás maximálisan érezteti a hatását. Hajnali premier, most komolyan?! Ettől függetlenül értékeljük, hogy a Showtime keserédes dramedy-je lassan, de biztosan nálunk is adásba kerül az elejétől a végéig. A kurrens release csapatok közül meg vélhetően valaki humánusabb módszerekkel is képes lesz kiszolgálni az érdeklődőket.


free web stats