Dupla retrospektív mementó

 
Beküldte: tess 2014 September 22, 20:52-kor a(z) Hírek témába.

Ennél lényegesen bőrére eresztett post-tal készültem, de sajnos sem az idő, sem a proxy server nem állt ma mellettem. Ettől függetlenül az évforduló adott, azaz éppen ma 10 éve, hogy az ABC műsorán debütált a Lost, ami konkrétan forradalmasította a 2000-es évek haldokló sorozatos palettáját. Gondolom, nem kell cifráznom, mindenki tisztában van a részletekkel. Itt a blogon Kanyecc-t kapta el a gépszíj még anno, pár irományt ki is termelt magából. Ettől függetlenül a kezdetleges pilot szösszenetétől inkább megkímélnélek bennetek. Rég volt na és mi is fiatalabbak voltunk.

Plusz ma 20 éve debütált a Friends az NBC-n, ami ugye a ’90-es évek egyik sitcom alapvetése, ráadásul máig a műfaj egyik komoly hivatkozási alapját képezi. Vicces de erről is Kanyecc cikkezett anno és így visszaolvasva egész üdítő az egész. Az apró synopsis-ok alapján sorra ugranak be a részek és a régi szép emlékek.

Természetesen a napokban majd részletesebben foglalkozunk a két „matuzsálemmel”, de addig is lehet bőszen pótolni és nosztalgiázni.

lost-10th-anniversaryfriends-20th


free web stats