Délutáni előzetes (2): Celeb vagyok, ments ki innen! – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 September 28, 12:45-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Az RTL Klub pár hete jelentette be, hogy feléleszti a Celeb vagyok, ments ki innen! című népszerű reality-jét, melynek annak idején Sebestyén Balázs és Vadon Jani volt a műsorvezetője. Ez most se lesz másképp, sőt, a csatorna egyből két szériát fog a nézőknek megszakítás nélkül lenyomni, azaz október 6-tól jön a 3. etap, miután pedig lezajlott az, egyből a 4. szériával örvendeztet meg minket.

A felélesztésnek hála/átkára átalakul a műsorrendje is a csatornának:

17:25-18:00 – Fókusz
18:00-19:05 – Híradó
19:05-20:30 – Éjjel-Nappal Budapest
20:30-21:05 – Barátok közt
21:05-22:40 – Celeb vagyok, ments ki innen!
22:40-23:15 – Híradó
23:15-től – Egyéb RTL Klub-os riportműsorok

Ejha, gyökerestül megváltoztatta az RTL Klub a hétköznap estéit. A legfurább, hogy eltűntek a külföldi sorozatok az esti időszakból, amire sorozatos pályafutásom alatt nem is volt példa. Ha pedig ez beválik, akkor az RTL egyre kevesebb amerikai/angol produkciót fog átvenni, sőt, csak hétvégére fogja időzíteni a filmek és a sorozatok érkezését – na meg éjszakára, mint azt most is teszik. Másrészről, az RTL II-re is érkezik némi változás, hiszen kapni fog egy kísérőműsort a reality, Celeb vagyok, beszéljük meg! címmel, amit Lilu vezet. A délutáni talkshow-ban a celebek rokonai tűnnek majd fel, és az előző napi eseményeket elevenítik fel.

Apropó, a celebek sorában: Erdei Zsolt, Nyertes Zsuzsa, Puskás Peti, Gáspár Bea, VV Aurelio, Molnár Andi, Cooky, Bódi Sylvi, Gáspár Laci, Hevesi Kriszta, Bárdos András, Novák Angéla, Fördős Zé, Aleska Diamond, Pars Krisztián, Krasznai Tünde, Dudás Miki, Baukó Éva, Bunyós Pityu és Szabó Zsófi. Most pedig jöjjön az ajánlója.



free web stats