Emlékeztető: Maradj talpon! | Dallas 3. évad | Bumm!

 
Beküldte: Kanyecc 2014 September 28, 20:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:20-tól az m1 műsorán: Maradj talpon! – ?x01
Ma. 21:20-tól az RTL II műsorán: Dallas – 3×01.
Ma. 21:40-től a Tv2 műsorán: BUMM! – 1×01.

Isten se tudja, melyik évaddal folytatódik a Maradj talpon! az m1-en, de érkezik az  új rész. A plakátkampányát tekinthetjük sikeresnek, hiszen tele van vele Budapest ismertebb helyei, pl.: az Árpád hídi metronál is fellelhető egy fekvő plakát.

Az RTL II is folytatja a Dallas-t. Azt a szériát hozzák el, ami odakinn is terítéken van, csak félévad előrébb járnak.

Bumm

Jah, és ne feledkezzünk el a Tv2 újabb (nagy)durránásáról, a BUMM!-ról. Mit kell róla tudni? Azt a tovább mögött sajtóközleményből ki lehet bogozni más részletével együtt.

Idén ősszel vadonatúj kvíz-show formátummal rukkol elő a TV2. A Bumm! igazi újdonság a televíziós piacon, műsorvezető párosa pedig újabb garancia a szórakoztatásra – a show házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek!

Valódi újdonsággal kedveskedik a nézőknek a TV2: idén ősszel robbannak a bombák, indul a Bumm!, amely a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A műsorban, amelynek házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek, négy fős csapatoknak kell kvíz kérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítania, természetesen szigorúan időre. A műsorvezető páros számára nemcsak a show jelenti az újdonságot, hanem a közös munka is, amit mindketten nagyon várnak.
– Ez a fajta kvíz-show teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán – árulta el Liptai Claudia.
– Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek – tette hozzá Tibi.
A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek majd a főnyereményért, amely nyolc millió forint lesz. Az, hogy hazaviszi-e valamelyik csapat a fődíjat, kiderül idén ősszel a TV2 képernyőjén!


free web stats