6. évadját kérték be a The Walking Dead-nek

 
Beküldte: Kanyecc 2014 October 7, 22:23-kor a(z) Berendelés témába.

The show’s social media following and fan engagement are at an all-time high with more than 30 million Facebook fans and 2.7 million Twitter followers, while video views of scenes and trailers for the upcoming season are well outpacing last year’s results.

– idézve a hivatalos sajtóközleményből.

Az AMC nem várta meg a The Walking Dead 5. évados premierjét, mert úgy is tudják, hogy kimagasló nézettséggel fog startolni. Olyannal, amire a csatornatörténelmében nem volt példa. Próbáltam a neten szétnézve találni fogadóirodás oldalt, ahol biztosan lehet arra fölösleges pénzt feltenni, hogy mennyivel fog nyitni 2014 őszével, de sehol se találtam ilyet. Esetleg valaki segítene, aki nagyon benne van a témában?

Visszakanyarodva a döntésre, cseppet se meglepő a berendelés híre, hiszen mint az olvasható a közlemény egyik szösszenetében, akkora rajongótáborral rendelkezik, amit bármelyik országos és kábeles adó megirigyelhetne. Csak viszonyításképpen pár Facebook rajongói oldalas adat: NCIS-nál 18.6 millió rajongó; a The Big Bang Theory-nál 33 millió; a Friends-nél 20.2 millió; a CSI-nél 8 millió; vagy hozhattam volna mást fel példaként, de mint láthatjátok, olykor a népszerűbb országos kedvencek is vagy lemaradnak tőle, vagy kicsivel araszolnak előtte. Kérdés, hogy a kedvelők közül mennyi az aktív, akikkel tudnak bombázni.

Már csak egy kérdés merült fel bennem: mikor fog jönni a spinoff berendelésének híre, hiszen az AMC talonban tartja. Biztosan meg fogják lépni, hiszen megkell. Aki nagyot markol, az dúsgazdag lesz. Tippre ez az észjárás megy arra felé, nem pedig a minőség van szem előtt.


free web stats