Az év utolsó hazai sorozat DVD-je?

 
Beküldte: Kanyecc 2014 October 15, 11:55-kor a(z) Magyar DVD témába.

Senkit se akarok megbántani, de cseppet se túlzok azzal, ha azt állítom, hogy a hazai DVD ipar halott – legalábbis a sorozatokra vonatkozó szekció egyenes úton halad a kihalás felé. Szeptemberben volt utoljára megjelenés, amikor a True Detective-et a ProVideo kiadta. Előtte volt arról szó, hogy érkezhet valamikor a Spartcuus: Az aréna istenei a Fantasy Film jóvoltából, de ennek már több mint fél éve… azóta se jött semmi infó. Előtte pedig a Trónok harca 3. évadját vásárolhattuk meg. Ennyi, már ha kivesszük a rajzfilmes gyűjteményt a listából. Ez mondhatni vérszegény. Kiábrándító, pedig mindig figyelek, hátha tudok jó ötleteket adni. Már nem divat DVD-n sorozatot tárolni. Hiába mutat jól az ember polcán, vagy DVD-falán, eljárt felette az idő. Jönnek a netes streames tékák, amik helyet és pénzt spórolnak az embernek.

Na jah, de ha akadnak még maradibb emberek. Akik szeretik a kezükben tartani a megvásárolt tartalmat, és még rajonganak Jack Bauer-ért, akkor ők szabályosan isteníteni fogják az Intercom-ot, ami november 5-én adja ki a 24: Live Another Day-t. Bizony, okosan látták meg, hogy rá kell fókuszálni azokra a sorozatokra, amik még annak idején jól futottak. Mivel a 24-nek mind a 8 szériája megjelent, illetve a tévéfilm is, így adja magát, hogy jönnie kell.

A 12 epizódját 4 DVD lemezre tették rá, viszont van egy rossz hírem: a komplett évadot tartalmazó kiadás csak eredeti nyelvet tartalmaz, tehát csak magyar felirattal izgulhatjuk végig az eseményeket.

dvd_24s9


free web stats