DVD-morzsák: 30 Rock és Péntek 13-borítás

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 19, 14:24-kor a(z) DVD témába.

  • Már megírtam múltkor, hogy szeptember 2-án fog megjelenni az Eli Stone, ami bennem mélyen nyomot hagyott. Az elmúlt két napban letudtam az első 5 részét, és hát a folytatásra sem fogok nemet mondani. Az egyik DVD-s forrásoldalon elolvashatjátok, miféle extrák fognak a 13-epizód mellé kerülni. 40$-ban fog kerülni. Borítójában már nem történt változás, viszont most figyeltem fel arra, hogy a TV Guide egyik idézete is rajta lesz, miszerint „Adorably quirky and emotionally surpising.”.
  • Szeptember 23-án jön a Friday the 13th: The Series, azaz a Péntek 13 sorozat első évadja, amit 36,99$-ért fognak árulni. A filmsorozat egyszerűen mesés volt. Még a mai technikák mellett is megállja a helyét. A szitu tisztán hasonlít a piramisokéra, mivel utánzása egyszerűen lehetetlen.
  • Gyűlölöm, amikor nem tudok kedvenc sorozataim DVD-megjelenéséről semmi infót. A 30 Rock második évadjával, még mindig így állunk. Október 7-én jön, oszt csókolom. (Jah, és a borítómintáját se feledjük el. Lásd lejjebb.)
  • Ismerős valakinek a The Smurfs címe? Neeem?! Hát pedig Hanna-Barbera egyik remekművéről, a Hupikék törikékről – vagy mi a frász magyarul a címe – első évadjának második fele fog megjelenni október 7-én.
  • Már megmutattuk, hogyan fog kinézni a That ’70s Show komplett sorozatpakk borítása, azonban akkor még nem volt róla semmi információnk. A 200-epizód 32 lemezen lesz kapható október 14-től. Ezen a linken megleshetitek az elosztását, valamint a különböző extrákat évadonként.
  • Ilyenről sem fogunk sűrűn írni. A TLC-nek sorozata fog megjelenni. Na melyik? (…) Adnék időt a tippelgetésre, de annyira egyértelmű. Szóval október 21-én megjelenni az LA Ink első évadjának második válogatása, azaz második fele. 25$-ért nekem ugyan nem kell.
  • A BBC DVD mielőtt még kiadná a Doctor Who negyedik évadját egy válogatás lemezzel kedveskedik a rajongóknak, melyen mindössze három epizód – Turn Left, The Stolen Earth, Journey’s End – fog szerepelni. A borítóból kiindulva, szerintem lesz köze ezekhez a csókához. Megjelenése jövőre, január 9-én.free web stats