Plakátba zárva: American Horror Story – 4. évad

 
Beküldte: tess 2014 October 31, 16:40-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Gondolom a többségnek már leesett, a mai nap Halloween jegyében tellik, amiből természetesen a sorozatos világ sem maradhat ki. A héten már több sorozat is prezentálta az aktuális halloweeni epizódját, melyek az utóbbi időben kb. pont olyan népszerű és fontos tradícióvá váltak, mint mondjuk egykoron a karácsonyi epizódok.

Természetesen a sorból nem maradhatott ki az aktuális horror zsáner kedvenc American Horror Story évad a Freak Show sem. A Murphy-Falchuk készítőpáros szokásához híven egy dupla részes agymenéssel örvendeztette meg a nézőket, ami újfent pazar kritikai visszhang követett. Hogy a nézői reakciókat már ne is említsem! Amúgy az évad már megint brutálisan össze lett rakva, hogy a lassan egy családként funkcionáló házi színészkollektíva teljesítményét már ne is említsem. Jessica Lange-ról vagy szuperlatívuszokban illik beszélni vagy sehogy, ráadásul minderről a színészi tökélyről már a premier kapcsán tanúbizonyságot tett. Az eredmény természetesen most sem maradhatott el:

  • Murder House: 1×01 – 3,18M (1,6)
  • Asylum: 2×01 – 3,85M (2,2)
  • Coven: 3×01 – 5,54M (3,1)
  • Freak Show: 4×01 – 6,13M (3,1)

Az 5. évad tehát már pár hete nem kérdés, mindazonáltal Murphy-ék nem lehetnek maradéktalanul boldogok, hisz a sorozat ásza Jessica Lange már jó előre bejelentette, hogy részéről ez lesz az utolsó felvonás. Persze az „isten bizony ez lesz az utolsó” kijelentés dacára is táncoltak már sokan vissza a képernyőre, de tippre Lange nem ezt a kategóriát fogja erősbíteni. Akkor viszont a széria tényleg az egyik nagy aduászától esik el, szóval részben már érthető a sok újonc szerződtetése (köztük van egy bizonyos Michael Chiklis), valamint Sarah Paulson markáns előtérbe helyezése.

Halloween alkalmából a tovább mögött egy velősebb poszter csokrot találtok a Freak Show-hoz. Tudjátok, csak a miheztartás végett.

american-horror-story-freakshow-poster1american-horror-story-freakshow-poster4american-horror-story-freakshow-poster3american-horror-story-freakshow-poster6 

american-horror-story-freakshow-poster2american-horror-story-freakshow-poster5american-horror-story-freakshow-poster7american-horror-story-freakshow-poster8american-horror-story-freakshow-poster9american-horror-story-freakshow-poster10american-horror-story-freakshow-poster11american-horror-story-freakshow-poster12american-horror-story-freakshow-poster13american-horror-story-freakshow-poster14


free web stats