Bemutatkozott Papa Midnite

 
Beküldte: Kanyecc 2014 November 8, 19:16-kor a(z) Promo témába.

papa-midnite-constantine-nbc-001

Egyetértek a screencrush.com írójával, miszerint az NBC-s Constantine nem éli fénykorát úgy, mint a Fox-on futó Gotham, vagy a THE CW-s The Flash – ettől függetlenül a DC képregény világának az egyik része. Nagyon is az, hiszen a HellBlazer képregényen alapszik a sorozat története, melyről már írtunk párszor. Na nem is ismételni akarom magam, helyette felhívni a figyelmet a tegnap leadott The Devil’s Vinyl című epizódra.

Miért tartom fontosnak? Egyrészt azért, mert ez a 3. része a sorozatnak, amivel mindenki eldöntheti, hogy érdemes-e benevezni vagy hagyjuk a francba a folytatását. A másik, hogy az alapsztori egyik főgonosztevője, Papa Midnite mutatkozott be, akit Michael James Shaw alakít.

A Hitfix.com a napokban készített a színésszel egy velősebb interjút, mindenképpen érdemes elolvasnia azoknak, akik még több infót szeretnének megtudni a Constantine háttér munkálatairól. Mellesleg arra is kihelyeződik, hogy miként került ilyen szerepkörbe Michael. Mellesleg novemberben még látni fogjuk, hiszen visszatérő-vendégszereplő státuszban emlegetjük. Időpontot azért se írnék, mert nem akarok lelőni a poént, mármint az érkezésének idejét.

papa-midnite-constantine-nbc-002


free web stats