Hazai frissítés: Afterworld és Rémvadászok

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 21, 13:26-kor a(z) Magyar hírek témába.

Nem maradunk az elkövetkezendő időkben sem hazai frissítés nélkül. Szám szerint most csak két csatorna egy-egy újdonságáról írnék, de a hétközepe, hétvége felé jelentkezünk egy bővebb kiadással, csak még kicsit érlelnénk a listát.


Elsőként a sort az AXN-nel kezdeném meg, ahol a Harmadik műszak második évadja után egyből jönni fog a folytatás. Csak megemlíteném, mert a másik blogon annyian kérdeztétek már, szinte vissza-visszatérő kérdéssé nőtte ki magát. Másrészről, augusztus 1-jén elkezdik leadni az Afterworld című 130 részből álló sorozatot. Na, ez lesz a nagydurranás. A 130 epizód mindössze közel 7 órányi műsoridőt takar maga mögött! Hogyan lehetséges? Minden rész csak 3-4 perces, mivel ez valójában egy websorozat. Az animációval készült epizódok Russel Shoemaker átlagos reklámszakember életét mutatja be, aki egy szokványos üzleti útja közben, korántsem mindennapi reggelre ébred New York-i hotelszobájában. Egyetlen éjszaka alatt mindenélet megszűnt létezni a Föld felszínén. Napi rendszerességgel láthatjuk majd ezeket az AXN SCI-FI műsorán 19.30-tól. (Azt halottam, hogy később ezeket az AXN-en, majd a YouTube-ra is felteszik. Utóbbit nem mondták biztosra.) Emellett még indult ma egy nyereményjáték, ahol a sorozattal kapcsolatos posztert lehet nyerni.

Augusztus 3-án a TV2-re a Baywatch helyére megérkeznek a Rémvadászok (Special Unit 2) című sorozat első évadja. Mivel még nem volt sok közöm hozzá az elmúlt napokban megnéztem az évad feléig – azaz három epizódot. Hamarosan érkezik egy poszt belőle a Rég volt topikunkban. Egyébként, ne gondoljatok nagyszám sorozatra. Nem mostani. 2001-ben debütált a UPN-en, ahol két évadot – 19 epizódot 6+13-as felosztásban – élt meg.


free web stats