Emlékeztető: Való Világ – 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 November 16, 17:13-kor a(z) magyar ajánló,reality témába.

Ma. 19:00-tól az RTL II műsorán: Való Világ – 7×01.
Holnap. 22:00-tól az RTL II műsorán: Való Világ – 7×02.
Holnap. 23:00-tól az RTL II műsorán: BeleValóVilág – ?x01.

Sehol a Big Brother, pedig a TV2 is szakíthatna vele. Bár már ezzel elkéstek, hiszen a Való Világot annyira megutálta újra a nézőközönség, hogy ismét kellene egy 3-4 éves szünet, amivel fénykorába költözhet. Ne legyek már ennyire negatív. Nézni fogják, álljuk így mellé, bár a sajtóközleménybe leírt szlogent erős túlzásnak vélem:

VV7-VikcsuVV7-Fanny-001VV7-Dori-001

November 16-tól kezdetét veszi a show, ami senkit nem hagy hidegen!

A hagyományokkal nem szakít a csatorna. Ismét egy ház, egy kocsi, egy utazás és 12 millió forint lesz a főnyeremény – utóbbit havi leosztásba kiutalva, hogy ne verje el olyan gyorsan a nyertes. Ismét lesznek párbajok, előtte: kiválasztás és kihívás, illetve még valami, amiről egyelőre nem beszélhetnek a sajtósoknak a reality készítői. A BeleValóVilág két új műsorvezetőt kap: Auriellot (VV6 győztesét) és Baukó Évát (VV4 második helyezettjét). A főműsornál nincs változás, ismét Lilu és Istenes Bence lesz a mikrofonvégén.

VV7-Laci-001VV7-Dennis-001VV7-Dani-001

A minap beköltöző hat új emberke képét és leírását a tovább mögé dugtam! Akit érdekel, az csekkolja.

Fotók: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
Bemutatkozó szöveg: http://rtl.hu/rtl2/valovilag/mindenre-elszant-karakterekkel-indul-a-valovilag7

  • Dóri, a szőke aktmodell lány ki nem állhatja a kétszínű és irigy embereket. Saját bevallása szerint a legidegesítőbb tulajdonsága, hogy éjjel csámcsog, és címlapfotóira a legbüszkébb. Előfordult már vele, hogy kibírta egy hónapig szex nélkül, de annál tovább nem! Vajon a Villában meddig fogja megállni, hogy ne bújjon össze senkivel?
  • Fanni nem szereti a kétszínű, sunyi embereket, de azokkal sem jön ki jól, akik túl kedvesek vele. Mégis legnagyobb félelme a Villában, hogy mindenki ellene fordul, ebben az esetben akár fel is adná a játékot. A szexen kívül mindent megtesz a győzelemért, és ebben nagyon elszánt.
  • Vikcsut vonza a celebség, ezért is jelentkezett a ValóVilág hetedik szériájába. Egy kutyakozmetikusnak nem lehet más kedvence, mint a kutyapóz. Vikcsu két-három hetet túlél szex nélkül, de többet már nem! A csoportos szexen kívül mindent bevállal a nyereményért, akár szembe is száll minden kétszínű, nyávogós, megjátszós cicamókussal.
  • Dani jogot tanul, és legnagyobb kihívásának azt tekinti, mikor elmondta szüleinek, hogy benne lesz a VV7-ben. Eddigi legjobb döntésének tartja, hogy jelentkezett a játékra, amit reményei szerint megnyer, hacsak nem kell valamelyik férfi Villalakóval szexuális kapcsolatot létesítenie.
  • Dennis szerint ezt a műsort neki találták ki. A magabiztos srác egy hétnél tovább nem bírja szex nélkül, ám szerelmével a Villán kívül ahányszor csak tudott ágyba bújt. Barátnő híján vajon hogy oldja majd meg a feladatot?
  • Laci egy igazi hős, aki volt barátnője segítségére sietett, mikor megtámadták a lányt. Jelenleg nem él boldog párkapcsolatban, de ki tudja meddig. A Gellért-hegyen már szexelt, de a Villában még nem. Akik úgy gondolják unalmas lehet ez a srác, csupán annyit üzen, hogy nyissák ki a szemüket és figyeljék őt!

Dóri:

VV7-Dori-001

VV7-Dori-002

VV7-Dori-003

Fanni:

VV7-Fanny-001

VV7-Fanny-002

VV7-Fanny-003

Vikcsut:

VV7-Vikcsu

VV7-Vikcsu-002

Dani:

VV7-Dani-001

VV7-Dani-002

VV7-Dani-003

Dennis:

VV7-Dennis-001

VV7-Dennis-002

VV7-Dennis-003

Laci:

VV7-Laci-001

VV7-Laci-002

VV7-Laci-003


free web stats