Leállítás ≠ kasza ?

 
Beküldte: Kanyecc 2014 November 30, 23:54-kor a(z) Hírek témába.

Túlzás volna azt állítani, hogy szinten vagyok a legtöbb őszi újonccal. Bár úgy lenne…, de túl sokat vállaltam be, melynek meglett a maga ára. Történt ugyanis az, hogy abszolút a nézős kategóriában sorolom a Constantine-t és a Red Band Society-t a Gotham mellett, viszont egyelőre a hányattatottak közé kerültek – nem direkt! Fogalmazzunk inkább úgy, hogy elküldtem őket némi szünetre, melyet megtört két bejelentés hír.

Történt ugyanis, hogy kikörvonalazódott mindkettőnek a jövője. Se a Constantine-nak, se a Red Band Society-nek nem lesz teljes évados berendelése. Tehát a májusban bekért 13 résszel kell kigazdálkodniuk a 2015/16-os idénybe a „jegyüket”.

Leállították a produkció forgatását.” – fogalmazhatnék így is, ami tényleg nem egyenlő a kaszával. De járjunk csak kicsit utána a tényeknek. Ott az NBC idei üdvöskéje, aminek pénteken kellene megállnia a helyét. Jelenleg így fest házon belül a mércéje:

#8 Grimm – 5.05 millió; 18-49-ben: 1.25
#12 Constantine – 3.45 millió; 18-49-ben: 1.02

13 fős a csapat, ha levesszük a hírműsorokat és reality-ket. Abból már kettőt (a Bad Judge-t és az A to Z-t) töröltek. Halálnap, illetve halálsáv ide vagy oda, sajnos nincsenek jó kilátások a DC Comics legújabb adoptációjának, amivel nem sok problémám volt. A baj, hogy felvezetőjének nézőszámából rengeteget veszít, amit biztos nem fog csak úgy szó nélkül hagyni a csatorna vezetősége.

Nincs jobb helyzetben a Fox üdvöskéje sem. Íme náluk a helyzet:

#1 Family Guy – 5.60 millió; 18-49-ben: 2.94
#10 Red Band Society – 3.12 millió; 18-49-ben: 0.97

Ugye a Fox-nál köztudott, hogy inkább a célközönség demója számít. Ezért is mutattam inkább meg, hogy egy vasárnapi félórás animációs sorozat mennyire oda tudta verni. De hozhattam volna példaként a Gotham-et is, ami 6.60 milliós évadátlaggal vezeti a teljes lakosság körében házon belül a tabellát. Nagy a lemaradás mindkettőhöz képest.

Lehet szépíteni a tényeket, mert az, amit a vezetőség leközölt jelenleg csak a nézők álomba ringatása. Ha a mutatókra alapszok, akkor könyvelhetem a kettőjük kaszáját. Ennyi.

Tehát a két oldal mégis csak egyenlő:

Leállítás = kasza


free web stats