Plakáton a Lost Girl 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 December 3, 11:24-kor a(z) Kanadai régió,Vizuális egyveleg témába.

A Showcase történelmében nem csinált ilyen hosszúéletű sci-fi sorozatot, mint a Lost Girl. Ezt könyvelhetjük – és itt a főhangsúly a műfajon van, mert ha információim a helyükön vannak, akkor nincs szó koprodukcióról. (A Syfy a vetítési jogait vásárolta meg, innentől kezdve csak tejel a gyártónak, ami örül is a ténynek.)

Se a kollégák, se a blog olvasói között nem egy felkapott sorozat, holott már az 5. évadját várjuk. Ezt máshol már veteránnak emlegetik, a kábeles érában pedig lehetne egy új jelzőt kitalálni. Idehaza az AXN-család próbálja ellátni a hazai sci-fi rajongókat vele, de ők se túlságosan nyitottak az időutazós nyomozós koncepciója felé. Lehet, hogy egyszer adok neki én is egy újabb esélyt, de egyelőre semmi késztetés. Amit lehet már tudni a folytatásról, hogy december 7 és január 25 között megy le a széria első fele, majd pedig kis szünetet tartva tavasszal a második fele. Ezen kívül a vendégszereplők közé érkezik: Emmanuelle Vaugier, Eric Roberts, Amanda Wlash, Noam Jenkins és Shanice Banton.

Ne feledjük el azt se, hogy az 5. etap lesz egyben a sorozatzáró. Tehát kapni fog rendes lezárást, hiszen a készítők előre szembesültek a „kaszálásának” hírével, és valószínűleg, ennek megfelelően varrják el a szálakat.

LostGirl-S5-poster_3

(A tovább mögött még három plakát!)

LostGirl-S5-poster_1

LostGirl-S5-poster_4

LostGirl-S5-poster_2


free web stats