Esti előzetes (3): Gracepoint – 1×10

 
Beküldte: Kanyecc 2014 December 7, 0:42-kor a(z) Hírek,videó témába.

Series finale next Thursday 9/8c”

Olvasható az alábbi kiírás a Gracepoint 1×10-es évadzáró epizódjának ajánlójának utolsó másodperceiben. Ahol azt is kihangsúlyozzák, hogy a sorozat egy 10 részből álló event megmozdulás. Tehát jogosan következtethetek arra, hogy a zárás során megkapjuk a konkrét ügy minden szálának elvarrását (vagy legalábbis 99%-ának), hiszen ezt a célt szolgálja ez az alműfaj. Másrészt, könyvelhető a készítők józan logikai gondolkodása. Szinte mindenki látta, hogy a Gracepoint nem hozza azokat a mutatókat, amiket várták tőle – hiába az eredeti casting.

Hivatalosan kaszáról szó sincs. A Fox végig a képernyőn tartotta. Házon belül a 18-49 évesek körében még a Mulaney is jobb mutatókat hozott. 0.83-as demó átlaga van jelenleg 9 részt követően, mellyel sereghajtó. Ha a teljes lakosság szerint rendezzük a helyzetét, akkor már középmezőnyös sorozat, hiszen megelőzi 3,59 milliójával a Red Band Society-t, a Bob’s Burgers-t vagy a New Girl-t.

Mindegy is. Jövő héten érkezik a zárás. Aki eddig kitartott mellette az most is tegyen hasonlóképp. Én pedig lassan előveszem, mert az őszi kimaradt újoncok között szerepel. Nézzük, mit várjunk a finálétól.free web stats