Szolgálati közlemény

 
Beküldte: Kanyecc 2014 December 17, 23:55-kor a(z) Gépház témába.

Szép estét mindenkinek! Csak szeretném jelezni, hogy a munkánkból fakadóan karácsonyig éjszakai bagoly üzemmódban tudunk kedvetekre tenni. Sajnos napközben egyáltalán nincs időnk. Még annyi sem, mint 1-2 hónappal ezelőtt. Az elmúlt 3 hétben Heti Hetesen, The Divide-on és Family Guy-on éltem, más sorozat nem fért fel a repertoáromba, így pl.: ezért nincsenek kritikák se. Ha az ember nem néz újdonságot, nincs is miről írnia. A lényeg viszont, hogy próbáljuk az általunk fontosabbnak vélt híreket, infókat cikkekbe szedni. Ebből kifolyólag már 3 napja íródik (mondhatni folyamatosan bővül) a kiposztolásra szánt hírmorzsák, illetve a nézettségi mutatók is már pótlásra kerültek, csak hát körítés nélkül még se posztolom.

A lényeg, hogy még kb. másfél hét, de inkább 2015-ben helyre áll a lelki béke. Újra megpróbálunk a helyzet magaslatán lenni. Addig meg bírjátok ki. Nekünk se jó érzés ez az „adunk is, és nem is” felállás.

Megértéseteket előre is köszönjük! Célszerű követni Facebook oldalunkat, ahol hamarabb kiposztolásra kerülnek a főbb hírek.


free web stats