Plakátba zárva: Entourage – The Movie

 
Beküldte: tess 2014 December 28, 14:14-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az idei karácsony a feelgood sorozatok szerelmeseinek biztosan emlékezetes marad egy ideig, lévén hivatalosan ekkor állt elő a Warner, Doug Ellin végtelenül pimasz, ám ugyanakkor vicces insider alapvetésének az Entourage-nak az előzetesével. Bizony, a szkeptikusok végre megnyugodhatnak, jövő nyáron Vince, E, Turtle, Drama és persze Ari „Fucking” Gold visszatér, ám ezúttal már a nagyképernyőre. És ami ennél is fontosabb rated R besorolás alatt, vagyis minden marad a régiben, ha értitek, mire gondolok!

The Ride Ain’t Over

A film amúgy 10 hónappal a sorozat fináléja után játszódik, amikor is a bagázs újfent pácba kerül. Vince új filmje egy halom szar lett, a bukás, mint olyan borítékolható, csakhogy ez érzékenyen érintené Ari enyves kezét is, aki ugye anno kezeskedett a produkció sikeréért.

Ezzel pedig nagyon úgy fest 4 évvel a finálét követően az Entourage is feliratkozhat arra a bizonyos, igencsak limitált listára, ahol egykori kult sorozatok filmes lezárást kaphattak. Ez nagyban köszönhető a producer Mark Wahlberg-nek, aki Doug Ellin oldalán combos csatákat vívott a produkcióért. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a script már 2012 óta megvan, ám a premier csak 2015 nyarán lesz esedékes. A hosszadalmas késésért meg legyen elég Emily Ratajkowski bájos mosolya!

entourage-the-movie-poster

Bónuszként Vince bukott fimjének a Hyde-nak a poszteréért tessék hajtani egyet.

entourage-the-movie-poster2

 


free web stats