Plakátba zárva: Dig

 
Beküldte: Kanyecc 2014 December 30, 22:55-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Eljött az idő, amikor a minisorozat helyett csak azt mondjuk: „event series”. Holott nem látom túlságosan a különbséget. Mindkettőnél az van fókuszban, hogy egy adott történtet bemutasson és a fináléra lezárjon, valamint a legtöbb felmerült kérdést megválaszoljon. Akkor miért dobálózunk ilyen fogalmakkal? Passz, de 2014/15 óta divatban van. Ha pedig megkapja a folytatást, hiszen benne a pakliban a jó nézettség is, akkor már sztornózható az „event” jelző.

Bocsi, csak felbosszant ez a fajta töketlenség. Ez persze nem a Dig-re hat ki, mert abszolút várós részemről az USA legújabb produkciója, melyet Tim Kring fog elénk tárni. Talán számomra a legvonzóbb az alapkoncepcióban: az összeesküvés és az archeológia egy kalap alá tétele, illetve a helyszín ahol játszódni fog.

The Deeper you dig, the further you get from the truth.

Azért azt se feledjük el, hogy Tim mellett Gideon Raff is helyet foglal a készítőgárdában. Nem kispiskóta a projekt, ami március 5-re van kiírva. A szereplők sorában: Alison Loren Sudol, Anne Heche, David Costabile, Dean Chekvala, Jason Isaacs, Lauren Ambrose, Melinda Page Hamilton, Omar Metwally, Ori Pfeffer, Regina Taylor és Richard E. Grant. Népes a csapat. Vannak köztük ismertek, és kevésbé. 10 részt kapunk, aztán dönt a csatorna, hogy lesz-e folytatás, bár jobb lenne, ha nem ilyenre alapoznának az írók.

DigCartaz


free web stats