Emlékeztető: Elveszett lány 4. évad | Az elnök árnyékában

 
Beküldte: Kanyecc 2015 January 4, 20:30-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:15-től az AXN Black műsorán: Lost Girl – 4×01-02.
Ma. 21:45-től a Tv2 műsorán: State of Affairs – 1×01.

Végre átléptünk abba az időszakba, amikor arra kerül a hangsúly, hogy az amerikai premiert követően mihamarabb láthassák a sorozatfüggők és tévézők az éppen odakinn futó üdvöske legfrissebb etapját/részét. Noha az AXN és a TV2 lecsúszott a TOP-listáról, amit az AMC és a Fox Magyarország váltogat, azért pacsi feléjük, mert viszonylag gyorsan reagálnak. – Ez alatt azt érteném, hogy az RTL Klub nyögve nyelősen folytatta minap a One Tree Hill-t. (Oké, a Tv2-t is lehetne szidni éppenséggel.)

Nos, az AXN Black-en debütál a Lost Girl 4. évadja. Ismét duplázva adják a részeit, azaz a 13 epizódos etapot kvázi hamar magunk mögött tudhatjuk. December 7 óta fut odakinn az ötödik, amit akár eredeti szinkronnal folytatni is lehet.

A TV2 is egy elég erős estét rakott össze. A Rising Star mögé rakta a NBC legújabb drámáját, a State of Affairs. Valószínűleg jobban fog teljesíteni, mint ha csak önmagában, mástól várná a megváltást – hiszen ez a csatorna legnézettebb napi produkciója, ha jól dereng. Visszakanyarodva a SoA-ra… főszerepben Katherine Heighl, aki egykor CIA ügynök volt, most pedig az elnökasszony mellett fontoskodik. Amiért mindenképpen ajánlom figyelmetekbe, az a női dominancia, amiből valljuk be, elég kevés van mostanság. (Upfronts leírása.)

stateofaffairspromo290814-1


free web stats