Emlékeztető: Az indíték | Foo Fighters: Sonic Highways | Titkok otthona

 
Beküldte: Kanyecc 2015 January 8, 19:59-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:25-tól az Tv2 műsorán: Motive – 1×01.
Ma. 22:40-től az HBO műsorán: Foo Fighters: Sonic Highways – 1×01.
Ma. 00:50-től az RTL Klub műsorán: The Gates – 1×01.

Ma is lesz mit néznünk a tévében. Ez jó, nem?!

A Tv2 elhozza országos premierként a kanadaiak egyik 2013-as krimijét, mely a műfajnak egy új löketet próbál adni. Az alapkoncepciójának különlegessége abban rejlik, hogy az epizódok elején tudjuk, hogy ki lesz az áldozat, illetve ki az elkövető, viszont a legfontosabb tényre csak a cselekmények kibontakozásával kerül fény, miszerint miért is követték el a gyilkosságot. Odakinn a kanadai CTV szolgált otthonul. 2 évad ment le belőle, melyből egyet már a Viasat 3 is leadott még tavalyelőtt ősszel.

Ha megvolt a krimi, akkor az HBO-val és a Foo Fighters-szel utazgathatunk, ugyanis 20. évfordulójuk alkalmával 8 városba látogatnak el. Lényegében turnéjukról készült doku-sorozatot láthatunk.

Végezetül pedig az RTL Klub egy újabb újoncot rak a késő esti (ilyenkor már úgy is tök mindegy) timeslotjára. 2010 nyarán debütált a The Gates, ami egy olyan kertvárosra helyezi a hangsúlyt, ami egy új sheriffet kap, aki nem is sejti, hogy vámpírok és farkasemberek élnek a körzetében. Mindössze 1 évadot élt, mert nem nézték odakinn.

Titkok.otthona.The.Gates.2010_03


free web stats