Folytatja a Viasat 3 Marin Frist-kalandos életét?!

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 23, 16:48-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Valójában nem tudom, melyik mondatvégi írásjelet használjam. Elméletileg a csatorna tervbe vette a Men in Trees folytatását, azaz a közeljövőben jön a második évadja. Még nyár elején számítottunk rá, azonban csak az első évadját helyezte újra műsorára, ami 17 epizódos. (Valójában 22 lett volna, azonban a lemaradt részt átvitték a második szezonban.)


Most viszont megérkezett a folytatás. Augusztus 1-jén a megszokott – 22.05-től – folytatódik az Frist írónő kalandozásai. Eddig kellett várnunk. Gondolkodóba egyedül azért estem, mert nem voltam teljesen biztos, hogy a csatorna mennyi részt adott le. (Szerencsére a sorozatból készült archívum, melyet pár hazai p2p oldalon elérhettek.) Harmadik évadjára szóló berendelését sajnos nem kapta meg, azonban a rajongók nem mondtak le még mindig róla. Neki is létezik Save Men in Trees-siteja, nem egy! Sajnos részemről csak az első pár epizód volt meg, de lehet, folytatni fogom. A története egyébként könnyen rabul ejtő, ezért akinek még nem volt szerencséje hozzá, az ne hagyja ki.

Továbbá, azt se feledjük ki a sorból, hogy a csatorna készített egy összetett előzetest, melyben az esti 10 óra utáni sorozataikhoz – azaz a Kés/alatt-hoz, a Sírhant művekhez, a New Yorki helyszínelőkhöz, a Dexter-hez, A férfi fán teremhez és a Las Vegashoz – ad némi kedvcsinálót. Erre alapozva lehet számolni a Dexter második évadjának megérkezésével, ami előzetes becslések alapján – elméletileg – szeptember 2-án fog megérkezni. Majd meglátjuk, hogy igazunk lett-e, másrészről utáni járunk. Az említett előzetes a tovább mögött.free web stats