Emlékeztető: Fekete vitorlák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 January 10, 18:21-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:00-tól a Paramount Channel műsorán: Black Sails – 1×01.

Tippelni se merek, hogy hány háztartásban van jelen a Paramount Channel, de ha becsülnöm kellene, akkor elenyésző számot mondanék. Nincs esélye a kitörésre, a kábeles szekció alsóbb szegmensében kap helyet, ami nem háborúkat vív, csak kisebb harcokat. Ezeknek is van jelentősége, hiszen alapvetően a különféle kábeles filmes adók ellen próbál szembe menni. Majd rákérdek, milyen sikerekkel, hol helyezkedik el, addig nem akarok hülyeséget kijelenteni.

10931285_407189486124768_2255073928720179676_n

Szóval ideérkezik a Starz nyári sorozata, a Black Sails, mely egy olyan ötletet hoz el, amire nem sok példa van. A célkereszt alatt a kalózélet, illetve a hírhedt Fekete Szakáll, akiről már biztosan mindenki hallott kiskorában.

Jonathan E. Steinberg semmit se bízott a véletlenre, ezért felhasznált a szkripthez Robert Levine Stevenson által megírt Treasure Island című regényt. A készítők között olyan nagy nevek kapnak helyet, mint Michael Bay vagy Brad Fuller. Az első szériája tavaly január és március között került leadásra, majd kisebb szünettel – a Comic Con idején – bekérték az újabb 10 epizódját, mellyel folytatódik a pucérkodós, kalandozós életmód.

Egyébként a hazai csatorna nagyon rááll a marketingjére. Rengeteg előzetest tettek közzé a hivatalos Facebook oldalán, illetve lemagyarosították a plakátját is, ami odacsap. Fura módon, de nem csak pilot (saját véleményem!), de finálé kritika is íródott róla berkeinkben, ezeket a linkeken érhetitek el.


free web stats