Women’s Murder Club – 1.03 – Blind Dates and Bleeding Hearts

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 23, 19:52-kor a(z) Women's Murder Club témába.


Premier: 2007/10/26
Írta: Gretchen J. Berg, Aaron Harberts
Rendezte: Sarah Pia Anderson

Lindsay-éket megint az éjszaka kellős közepén küldik ki egy gyilkossági ügyhöz. Egy nőt gyilkoltak meg és hagytak a környék örömlány negyedben, ami valójában transzvesztita negyed. Mint később kiderült, anyukáról van szó, akit 15 éves lánya várt haza, mindhiába. Szabad idejében ismerkedett netes társkeresőkön, hogy ráleljen az igazi. A csajok elsőként ezen a szálon indulnak el, kérdés: Jól teszik-e?…

Megjegyzés: Nyomozós csajos sorozat. Még mindig elvetem. Már az elején kijelentettem, hogy nem miattuk fogom nézni, mármint a csajok miatt. Egyik sem az esetem, főleg nem Laura Harris karaktere, akinek ősz hajától a falra tudnék mászni. A történet megint laposra sikerült. Nem érzek benne semmi CSI vagy Criminal Minds irányvonalat, valami aprócska jelet, durván fogalmazva: lopást. Teljesen eltér a nagyoktól. Ez nem lenne nagy baj, ha fel tudná kelteni az embert, de nem tudja, így nem kell csodálkozni a végítéleten.

A történet miről szólt? Egy anyukáról, akinek ez idáig nem volt semmi ideje az igazi felkutatására. Most belevágott, de nem éppen ért rózsástul, mesébe illően véget az élete. Valaki megölte. Mint később kiderül az edzője, mert nem akarta veszni látni tanítványát. Persze nem direkt, csak éppen gondatlanul. Betömte olyan anyaggal a nő száját, amire allergiás volt. (Yeah, a New York-i helyszínelőkben volt hasonló bűneset, amikor a csaj orgazmus közben halt meg. Még is volna valami aprócska összeköttetés?!)

Mellékvágányon Lindsay volt a középpontban. Ex-e állandó bosszantgatására belekezd a vakrandizásba. Nem éppen a legjobb időben. (Látván a halott anyukát.) Jill beszerez neki egy mentőst, aki nem az esete, de mivel vissza akar vágni, felvállalja barátjának. (Nem volt vicces egyáltalán.) Claire hozta a magánéleti gondjait. Falra mászok tőle. Férjével elhidegült kapcsolta, ezért némileg fel kéne tüzelni. Sikerül neki. Egyedül Cindy kotnyelessége miatt folytatom az egészet, no meg Warren megjegyzései miatt. Előbbi végre klubtag lett. (Head Shoot.) Hagyjanak már fel ezzel a szar klubtag lettél szöveggel. Szerintem, pusztán barátokról van szó. Ha már vannak haverjaink, ivócimboráink, akkor az egy klub?

Összességében nagyon nem tetszett. Szerintem lejött az egészből. Folytatni fogom-e? (…) Noná, ezek a nehéz esetek tudják a legnagyobb meglepetést hordozni. Bár nem reménykedem ilyenekben, viszont a Life is Wild után már tényleg nem tudom. Végezetül jöjjön a megszokott zenei részleg listája, amik elhangoztak ebben az epizódban.

Track list:
Away We Go by Chris Trapper
In From the Outside by Chris Trapper

This entry has a rating of 1.5

free web stats