A szállító-sorozat se fog megjelenni itthon!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 12:00-kor a(z) DVD témába.

Kijelentésem egyre több dologra ráhúzható vakon. Sajnos olyan időket élünk, amikor a magyar sorozat-DVD piac halottnak tekinthető. Akad pár presztízs produkció, amiket évente ki fognak adni (lásd: Trónok harca), azonban a többséget máshonnan kell beszereznünk. Akarom írni, máshogyan kell, hiszen valószínűleg a torrent oldalak lesznek az utolsó mentsváraink. Ezzel nincs is probléma, mert az emberi leleményesség utat tör magának.

Idehaza – ha emlékeim a helyükön vannakA szállító is azon sorozatok közé tartozott, ami vasárnap kora esténként 1 millió fölé tudta a magyar nézettséget tornászni a teljes lakosság körében. Ez korrekt teljesítmény, hiszen – mind az az előző heti magyar nézettségi adataiból is ki fog derülni – ugyanerre a teljesítményre jelenleg csak a Cobra 11 képes. Az persze más kérdés, hogy mi értelme lenne kiadni, illetve lenne-e közönsége a magyar piacon. Minden bizonnyal sose tudjuk meg. Nem is kell ezen meglepődni, mert odakinn se erőltették meg magukat a megjelenésével, melynek dátuma hetekkel ezelőtt került kőbe vésetté.

2015. március 17-től rendelhető az Amazon.com-ról. Ekkor lesz kapható a 4 lemezre rápréselt 1. évad cirka 23 dolláros fogyasztói áron.

(A végére pedig egy kis érdekesség, miszerint Osvárt Andrea is feltűnt a sorozatban, akinek a magyar hangját Huszárik Kata adta. Nyilván ez a fajta megoldás csak azért valósulhatott meg, mert a színésznőnek nem lett volna ideje a szinkronmunkálatokra, de valljuk be, ilyen tényre nem sűrűn került sor a magyar tévézésben.)

Transporter-S1-DVD


free web stats