Berendelések

 
Beküldte: Kanyecc 2015 March 19, 8:43-kor a(z) Hírek témába.

A Fox Upfronts előtt szépen elvarr minden szálat? Csak a kérdésesebb produkciókat fogja hagynia májusi örült menetre? – Jelenlegi felállás alapján nagyon úgy fest, hiszen a Sleepy Hollow megkapta a 3. évadjára szóló berendelését. Hittük volna? Mindig ezt a kérdést teszem fel, hiszen az első évadjához képest a 18-49 évesek körében: 40.36%-ot zuhant, míg a teljes lakosságnál 38.73%-ot. Ez azért már eléggé számottevő. Számokban kifejezve magam, előbbiben: 1.55-ös demót produkált, míg utóbbiban 4.57 milliós összátlagot a 2.6-hoz és a 7.46 milliós előző átlaghoz képest 2013/14-ben.

A döntésnek mindenesetre örülök, mert a 2. évad korrektül felfejlődött a végére, amit egy teljesen elfogadható cliffhangerrel le is sikerült zárniuk a készítőknek. Ha nem vesszük figyelembe a reality szekciót, akkor a 18-49 évesek körében házon belül a 7. helyen foglal helyet (az Empire, a The Simpsons, a Family Guy, a Gotham, a The Last Man on Earth és a Brooklyn Nine-Nine mögött).

(Egyébként tegnap felrebbent egy olyan kószahír, miszerint a New Girl (1.38-as demó, 2.84 milliós évadátlag) 5. évadja is zöld utat kapott, de megerősítés hiányában a hírt egyelőre visszatartanánk. Most is csak megemlékezés jelleggel írtam.)

Az Amazon se hagyta önmagára a Bosch című újoncát. Lezajlott a premier hete, mely láttán hozta az elvárt mutatókat. A vezetőség pedig rábólintott a 2. évadra, azaz érkezhet. Roy Price, az Amazon Studios vezetője az alábbit nyilatkozta:

„We’re delighted to see that Amazon customers have immediately embraced Bosch. Fans will soon be able to enjoy more of this inspired adaptation brought to life by a remarkably gifted cast.”

Majd pedig Henrik Pabst is hozzátette:

„It is great news that the huge success of the first season on Amazon has led to this swift recommission. The response from international broadcasters, viewers and the press has been unprecedented, and we are excited about the ongoing future of this new crime franchise, and enjoying its success with Amazon. Congratulations to everyone involved.”

És még nincs vége a sornak, hiszen a kanadai Schitt’c Creek is megkapta a 2. évadjára szóló berendelését, azaz 2016-ban visszatérhet újabb 13 epizóddal.


free web stats