Utó-/Előemlékeztető: Mókás állatvilág + Nagyon különleges ügyosztály + Divatalnokok

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 26, 15:58-kor a(z) magyar ajánló témába.

Utóemlékeztető:
Ma. 09:15-től a TV2 műsorán: Mókás állatvilág (Buck Staghorn’s Animal Bites) – 1×01.
Ma. 12:10-től a TV2 műsorán: Nagyon különleges ügyosztály (Police Squad!) – 1×01.

Előemlékeztető:
Ma. 19:00-tól az AXN Műsorán: Divatalnokok
(Just Shoot Me) – 1×01-02.


Közbe szólt az itthoni munka, így pár újdonságról lekéstettek, már ha rajtunk múlott. Az egyik egy angol természetfilm sorozat, a Mókás állatvilág (Buck Staghorn’s Animal Bites), míg a másik Nagyon különleges ügyosztály (Police Squad!) című vicces vígjátéksorozat. Mindössze egy évadja készült 1982-ben, ami hat epizódból áll; viszont 1988-ban megérkezett a folytatás egyetlen rész erejéig.

Az AXN egy vadonatúj, Magyarországon még nem látott vígjátéksorozatot indul útjára este 7-től, Divatalnokok (Just Shoot Me) címen, amelynek főszála egy divatmagazinról fog szólni, ahol időközben munkatárs lesz a laptulajdonosának lánya.

’97-ben debütált a Just Shoot Me az NBC műsorán, ahol hét évadot, összesen 147 epizódot élt meg. (Az utolsó évadra az érdeklődés megfogyatkozott, így a második felénél már dupla részekkel próbálták a nézőket visszacsalogatni. Nem ez a lényeg!) A sorozatban helyet kap Laura San Giacomo – azaz a laptulajdonosának lánya –, aki rendkívül cinikus karaktert alakít. A nyelve pörög, mindenre megmondja a „frankót”. Nehéz mellette érvényesülni, talán ezért megy mindenki idegeire. A cinikus jelzőt hazánkban többen Dr. House-nak illetik, azonban ez nagy tévedés. Nem akarok példákkal hadoválni, mert még lelőnék pár viccesebb poént, majd meglátjátok.

Bővebben június első hetében foglalkoztunk vele. (Lásd.: sajtóközleményünket.) Másrészről volna egy előzetesünk róla, amiben már előjönnek a pozitív érvek, amik mellette szolnak. Én biztosan vevő vagyok rá, ne hagyjátok ki Ti sem. (Egyébként, az Esti meccsek helyére érkezett meg, hátha valakinek hiányozna.)


free web stats