Plakátba zárva: Marvel’s Daredevil

 
Beküldte: Kanyecc 2015 March 31, 7:20-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Daredevil-Poster-000

Felkelek, és mibe botlok? – Hát a Marvel’s Daredevil legújabb plakátjaiba, ami végre valahára némi kreativitást is magában rejt. El is tűnődtem azon, hogy kaptunk-e már valaha ilyen jellegű posztersorozatot valamelyik sorozathoz, vagy ők az elsők, mármint a Netflix, ahol belefogtak ilyesmibe? (Filmes szekcióban nekem is dereng!)

Márciusban két Netflix újoncot kaptunk. Se az Unbreakable Kimmy Schmidt, se a Bloodline nem kapott akkora sajtóvisszhangot, mint ami a nagykönyvbe meg volt írva. Na jó, utóbbi még most kezd beérni sokaknál. Simán kinézem, hogy a következő hetek róla szólnak, de másfél hét múlva (április 10-én) itt az újabb utánpótlás, a fenegyerek. Egyébként érdekes, hogy a stream adó most elkezdett ragaszkodni a „Marvel” előtaghoz. Gondolom ugyanaz a felállás, mint egy Walking Dead és annak spinoffjának esetében. (A buta amerikai más esetben nem tudná, hogy köze van a Marvel-univerzumhoz a produkciónak.)

Csak a tisztázás kedvéért, újra bekopiznám a szereplőket, mert rohadt sokan vannak: Ayelet Zurer, Bob Gunton, Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Gideon Emery, Matt Gerald, Nikolai Nikolaeff, Peter Shinkoda, Rob Morgan, Rosario Dawson, Scott Glenn, Toby Leonard Moore, Vincent D’Onofrio, Vondie Curtis Hall és Wai Ching Ho.

Daredevil-Poster-001

(A tovább mögött a többi plakát!)

Daredevil-Poster-002

Daredevil-Poster-003

Daredevil-Poster-004

Daredevil-Poster-005


free web stats