Délelőtti előzetes (1): The Carmichael Show

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 6, 10:25-kor a(z) 2015/16 sorozatai,videó témába.

Szép sorjában csorognak a hírek a 2015/16-os idényre. A napokban megérkezett az egyik őszi újoncnak az előzetese!

Hoppá, mi más, mint az NBC rendelt be első ízben. A zöld utat kapott Jerrod Carmichael szitkom tipikus megtestesítője lesz annak, hogy a régi kiégőnek tűnő stílus erőltetésének van-e értelme az országos adón? Ha engem kérdeztek, akkor nincs sok, legalábbis az NBC-n egyáltalán nincs – a CBS még sikerre tudná vinni. A kvázi semmiből jött berendelés leginkább a The Michael J. Fox Show-ra emlékeztet, és valószínűleg valami hasonló jövőkép fog jutni neki.

Számomra kicsit ismeretlen Jerrod Carmichael neve, ezért az imdb-ből hamar kiderítettem, hogy legutoljára a The Goodwin Games-ben tűnt fel. Azóta inkább csak animációkban adta a hangját, valamint rövidfilmekben tűnt fel.

A szereplőgárdában: Nick Stoller és Ravin Nandan lesz még jelen, Scott Ellis pedig a rendezők listáját erősíti. A szereplők sorából se hiányozhat készítőnk, aki mellé érkezik: Amber Stevens West, David Alan Grier, Lil Rel és Loretta Devine. Az augusztusi startot tekinthetjük kőbevésettnek. Csináltak is hozzá egy hosszú kedvcsinálót, ami inkább lelombozó, mint felcsigázó.free web stats