Plakátba zárva: The Last Ship – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 8, 23:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Save us

Mi lenne, ha…” történetekkel operál a legtöbb tévécsatorna a nyári szekcióban. Mind a kábeles, mind az országos kínálatban ezek az ötletek vannak terítéken. Úgy fest, hogy nyitott a közönség a posztapokaliptikus történések felé, hiszen az Under the Dome, a The 100 (nyáron startolt!), az Extant, a Falling Skies és a The Last Ship is ezt az érát erősíti azok mellett, amiket nem vontam be. Jó, persze ilyen még a The Walking Dead és az érkező spinoff, szóval kicsit sántít a következtetés, de valljuk be, sokkal nagyobb a kínálat a négy évvel ezelőtti állapothoz viszonyítva?!

Michael Bay nevével próbálták eladni, nagyon úgy fest összejött. Egyáltalán nem startolt rosszul, hiszen az 5.334 milliós kezdése kimagaslónak mondható a TNT berkében. Sőt az 1.18-as célközönség demóját a fináléra mindössze 1,01-re csökkentette. Átlagban a 10 epizódja 4.43 milliót hozott. Ingadozott, aláírom, de megérdemelte a folytatást. Eleve a csatorna harmadik legnézettebb sorozata, illetve első újonca volt házon belül a 2015/16-os idényben.

A második széria június 21-én startol, majd egy héttel később a Falling Skies-t kapja meg társul. Az előzetesében valami új ellenségről beszélnek, ezzel próbálják megszerezni a nézőket maguknak. No, meg előzőleg megszerezték Tania Raymondeet, aki egy hackert alakíthat visszatérőként, de ha beválik, akkor maradhat állandónak a folytatásra.

last_ship_ver7_xlg


free web stats