Plakátba zárva: Grace & Frankie

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 13, 10:23-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Netflix próbál az HBO babéraira törni? Nagyon úgy fest, hiszen február óta adagolja a sorozatújdonságokat, abból is a minőségiket. Februárban a House of Cards-tól visszhangzott az internet, márciusban a Bloodline-tól zengtek ódákat a kritikusok, áprilisban a Daredevil-re mondták többen azt, hogy végre megreformálták a képregény-sorozatok világát. A májusban debütáló Grace & Frankie vajon tovább erősíti a sort, vagy hamar elhal, mint az Unbreakable Kimmy Schmidt? Ez majd idővel kiderül, egyelőre a kampányhaddal próbálják erősíteni a közelgő nyitányt.

Az már köztudott, hogy Tate Taylor rendezte a pilotját. A szereplőgárdában: Lily Tomlyn, Jane Fonda, Martin Sheen és Sam Waterston foglal helyet. A 13 félórás rész könyvelhető. Május 8-án zúdítják a nyakunkba az összes részét.

A visszatérők sorában: Barry Bostwick, Joe Morton és Geoff Stults lesz látható. A történet középpontjában: két nő áll, akiknek férjei össze akarnak házasodni – eddig a pontig egyébként egymás fő riválisai voltak, ám mostantól már kezdenek megbékélni egymás jelenlétével. A szkriptekért: Howard J. Morris és Marta Kaufman lesz felelős.

grace_and_frankie_ver8_xlg

(A tovább mögött a többi karakterplakát!)

grace_and_frankie_xlg

grace_and_frankie_ver2_xlg

grace_and_frankie_ver3_xlg

grace_and_frankie_ver4_xlg

grace_and_frankie_ver5_xlg

grace_and_frankie_ver6_xlg

grace_and_frankie_ver7_xlg


free web stats