Plakátba zárva: The Whispers

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 18, 10:04-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Not all imaginary friends are imaginary.”

A holtszezonba felcsapta fejét egy jelenség: a földönkívüliekre írt sztorit elszaporodása. Csak halmozódnak azok a produkciók, amiket legutoljára a The Last Ship-nél vagy a Falling Skies-nél emlegettem fel. (Már nem dereng!) Úgy fest nyáron csak kellő misztikummal lehet lekötni a tévénézőket, illetve ilyenre inkább csak ebben az időszakban van igény. Megközelíthető másképp is a hozzáállás, hiszen az őszi-tavaszi mezőny bitangerős lett – már megint –, így az programütemezési aggodalom teljesen jogosan áll fenn.

A Soo Hugh-féle The Whispersamit előzőleg The Visitors címen hívtunk – is előnnyel indul, hiszen Ray Bradbury könyve, a Zero Hour adta az alapokat. A koncepció arról szól, hogy a Földet megszállják a földönkívüliek, akik a gyerekek segítségével kerülnek hatalomra. Emberek egy csoportja azon kezd el dolgozni, hogy ezen változtasson.

A késői startot másra is rá lehet fogni. Ott van az a tény, miszerint a forgatás átköltözött Los Angelesből Vancouverbe, hogy csökkentsék a költségeket. Fel lehet hozni azt is, hogy Brianna Brown-t lecserélték útközben, akit Kristen Connoly váltott. Ami viszont biztos, az Dee Wallace vendégszereplése, illetve David Andrews legalább félévados jelenléte. A start június 1-jén lesz. Remélem az gyerek színészeknél jól válogattak, mert egyértelműen rajtuk fog múlni a sorozat sikere. Sajnos túlságosan szekptikus vagy vele, de adok esélyt a kétely eloszlatására.

11149302_801131479977535_4127118470020899964_n


free web stats