Az utolsó Brickleberry-évad borítása

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 22, 11:36-kor a(z) DVD témába.

Máshol – értsd: nem itthon – még támogatják a DVD és Blu-ray kiadásokat sorozatoknál, legyen az bármennyire is alacsony nézettséget generáló. Az Amazon a kevésbé népszerű sorozatokat általában MOD változatban adja ki, ami annyit takarna, hogy kiírják nekünk lemezekre a részeket és elpostázzák egy szimpla tokban. Idehaza ez a fajta megoldás miért nem tud érvényesülni? Amire tuti vevő lennék, az a Family Guy és a South Park duó. Szinkronnal már jelen vannak, kapirgálva megszedhetnék magukat – de már azzal is, ha egy online felületen előfizetés formájában „magunkává” tehetnénk. (Mint a játékoknál a Steam.)

Az elmúlt években a két emlegetett rajzfilmsorozathoz hozzácsapódott az Archer és a Brickleberry is. Utóbbiból a Comedy Central három évadjából kettőt már leadott. Eggyel adósak. Elnézve a borítóját úgy nézem, a legjobbal várakoztatnak meg minket. Ugyanolyan pihent humorral rendelkezik, mint a másik három. Aki nem találkozott vele, annak ajánlom figyelmébe.

Amerikában az utolsó szezon október 3-ára lett kitűzve, ami egy szombati nap. Azaz valószínűleg nem véshető kőbe, mert olyankor nem jelenik meg semmi. Hétvége tabu a kiadóknál, viszont az őszi polcra kerülést szerintem könyvelhetjük.

Brickleberry_S3


free web stats