Heti adag: Visszatért az Eureka

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 29, 23:27-kor a(z) Heti adag,videó témába.

Elérkeztünk a hónap végéhez. Részemről több júliusi heti adagot nem kaptok idén, maximum hírmorzsáink között megemlékezünk a búcsúzokról. A mai napon lesz három újabb premier és augusztus végéig kuss! …persze ott van a pekingi olimpia, amit a szmog fog beködösíteni, meg a pár BBC America-s premier, amiről este folyamán írtunk, amúgy meg mindenki készülődik a szeptemberi hajtásra.


Az egyik premier a Sci-Fi Channel részéről érkezik meg! (A kép talán árulkodó lehet.) Itt van az Eureka harmadik évadjának premierje. Tessék felkötni a gatyákat, mert nem a megszokott 13-epizódos évad elé nézünk, mivel a mostani 21-epizódos lesz! A jó nem jár rossz nélkül. – azaz téli szünetet tessék bekalkulálni, amit a 8 – máshol 9-et olvastam – rész után lesz aktuális, azaz szeptember 23 előtt semmi képen sem. Itt jegyezném meg, hogy egy kisebb minimaraton lesz szeptember 2-án a csatornánál, amikor is az évad első négy rész kerül ismétlésre, majd 21.00-ától jön a folytatás.

Sajnos nem sikerült felhozni, amit már előre láttam. Hazánkban még mindig csak az első évad ment le, hol ott a TV2-nek lett volna módja és helye beiktatni a második szezont. Most jelenpillanatban szerda esténként adja, ami hamarosan a végéhez közeledik. Az éjszakai vagy éppen reggeli kötelező anyagok a következők: két darab előzetes, második évados lemezmegjelenés és promo képek áradata.

Ezen kívül még lesz két újdonság a History Channel részéről. Az egyik a Jurassic Fight Club, amiben a dinókkal fognak foglalkozni; míg a másik az Evolve, amiben a különböző élőlények látását mutatják be. Előbbihez a tovább mögött találtok négy darab előzetest. (A legjobban ennél a csatornánál az tetszik, hogy már premierje előtt lehet tudni, melyik sorozatuk mikor jelenik meg.) Előzetesen a Jurassic Fight Club november 18-ra, míg az Evolve november 20-ára várható DVD-n.

free web stats