Plakátba zárva: Texas Rising

 
Beküldte: tess 2015 May 8, 10:16-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Don’t mess with Texas

Május 25-én, azaz stílszerűen az egyik amerikai nemzeti ünnepen, a Memorial Day-en érkezik a History Channel idei második, meglehetősen patrióta hangvételű mini-sorozata a Texas Rising. Az 5 (vagy 8, esetleg 10 – mindenhol mást olvasni) részes mini az 1830-as évek puskaporos korszakába repít el minket, amikor is szemtanúi lehetünk Texas Mexikótól való függetlenségi törekvéseinek, az Alamo-i csatának és a texas ranger intézmény megalakulásának. Mindezt olyan impozáns castinggal körülvéve, melyben többek közt Chad Michael Murray, Bill Paxton, Kris Kristofferson, Jeffrey Dean Morgan, Brendan Fraser, Ray Liotta, Adam Hicks, Oliver Martinez, Trevor Donovan, Cynthia Addai-Robinson vagy Robert Knepper lehet ismerős sokaknak.

Továbbá a History fennkölt törekvéseit az is mutatja, hogy az egész élére az Oscar jelölt angol-francia Roland Joffé rendezőt állították, akinek bizonyítottan van egy perspektíva és atmoszférateremtő hatása. Egyszóval, a végeredménynek ilyen nevek láttán ütnie kell, akárcsak az ipari áramnak.

texas-rising-poster1texas-rising-poster2

texas-rising-poster3texas-rising-poster4texas-rising-poster5texas-rising-poster6texas-rising-poster7texas-rising-poster8


free web stats