Mischa Barton táskákkal keresi a pénzt

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 1:08-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Jah, bazz! Elsőnek én is megnéztem közelebbről a hírt, de nincs semmi mellé beszélés. Mischa Barton elkezdett táskákat dezignálni, melyből már elkészült a 13 darabos kollekció. Nem kell megijedni, mert nem lettek annyira rémesek. Sőt, néhányuk eléggé tetszetős, viszont az áraikon végig futva mélyen a pénztálcánkba kell néznünk, mert bizony nem potom pénzekért osztogatják. A skála 20$-nál kezdődik és egészen 170$-ig terjed.

Miért érdemes ilyenekre költeni? Első sorban rajta a védjegye, amit egy négylevelű lóhere – vagy mi a szősz – akar jelképezni, másrészről ott a nevében, meg a márkáján a Mischa Barton felírat. Most nagyon is a The OC-rajongókhoz szólok, főleg a csajokhoz. Tessék megragadni az alkalmat, bár ha rám hallgattok, akkor meg még sem, mert szerintem kicsit picsásak, bár nem vagyok nő, szal döntsetek TI!

(Kattintsatok a képre és eljuttok a hivatalos oldalukra. Ezen kívül a tovább mögött találtok egy Színfalak mögött címre hallgató videót, mely a fotózás kulisszái mögé visz el bennünket.)free web stats