Comic Con 2008: Knight Rider-panel

 
Beküldte: Kanyecc 2008 July 31, 1:57-kor a(z) Hírek,videó témába.

Első sorban szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy nem feledkeztünk el a Comic Con 2008-ról, aminek már vége lett vasárnap. Lassacskán, szépen sorjában minden panelről írni fogunk némi beszámolót. Legyetek türelmesek, kicsit be vagyunk havazva, reméljük hamar helyre áll a régi rend. (Ennek ok a késő esti blogolások sorozata, az elmúlt napokban.)

Nos. Az NBC egyes sorozataival kezdeném meg a beszámolót. Köztük a Knight Rider-rel. Július 24-én volt jelen a rendezvényen, azaz az első napon vagyis csütörtökön. A sorozatról rengeteget írtunk már, sőt az elkövetkezendő időben, még lesz jócskán szó róla. A nevezetes rendezvénye feltűnt: Bruce Davison, Smith Cho, Yancey Arias, Paul Campbell, Syndey Tamiia Poitier, Deanna Russo, Justin Bruening, David Bartis, Gary Scott Thompson és Josef Adalian. (Kiemelve a két szószóló, akik levezényelték az egészet, viccesen és felüdülten.)

A nap legnagyobb meglepetése kétség kívül az új K.I.T.T. volt. Valamikor régebben, megírtuk hírmorzsáink között, hogy némi változtatások fognak benne történni. Eddig nem sok mindent tudtunk erről, azonban a rendezvény által lehullott a lepel a nap produkcióról. No, de mielőtt meglesnétek a képeket, hadd idézzem nektek a panel egyik legviccesebb beszólását: „I’ll take any of them. But we all know KITT can kick some Batmobile butt.” – előzmény, Gary álomautója a Batmobile!

(A tovább mögött találtok az új K.I.T.T.-ről hat darab képet, valamint a panelnél történeket 45 percben és az új K.I.T.T. leleplezését!)
free web stats