NBC újoncok (1): Blindspot

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 19:46-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

blindspot

Műfaj: Dráma

Stúdió: Warner Bros. Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Greg Berlanti (Arrow, Flash, The Mysteries of Laura)

Rendező: Mark Pellington (Cold Case, Black Widow)

Producerek: Greg Berlanti (Arrow, Flash, The Mysteries of Laura), Martin Gero (Bored to Death, Stargate Atlantis, L.A. Complex), Sarah Schechter

Szereplők: Jamie Alexander (Thor filmek, Kyle XY), Sullivan Stapleton (Strike Back), Audrey Esparza (Black Box, Power), Rob Brown (Treme), Marianne Jean-Baptiste (Without a Trace, Broadchurch), Ukweli Roach (The Royals), Ashley Johnson (The Killing)

Történet: A Time Square közepén egy bezsákolt, agyontetovált nőre találnak, aki az égadta világon nem emlékszik semmire sem a múltjával kapcsolatban. Egy dolog viszont biztos, sajátos képességek birtokában van, valamint a testén található friss tetoválások egy térképet rejtenek egy olyan összeesküvésről, ami az FBI figyelmét is felkelti.

Berendelve: Valószínűleg a félévados, azaz a 13 részes bekérés lehet a mérvadó, de ne legyenek kétségek, ebből minimum 22 rész lesz.

Várható premier: 2015 őszétől, hétfő esténként a 22 órás slotban, közvetlenül a The Voice felvezetésével.

tess szerint: Kérdés sem lehet, a pilot ütni fog rendesen, nem véletlenül, hogy az NBC az egyik leginkább frekventált helyre pakolta. Berlanti ugye már többszörösen bizonyított, akárcsak a szereplőgárda, szóval minden adott egy remek The Blacklist pótlékhoz. A nagy kérdés sokkal inkább csak az, hogy meddig tudják a készítők fenntartani az ígéretesnek tűnő high concept áthajlást. Tippre instant berendelés lesz az elsők között és nagy valószínűséggel jövőre is találkozunk vele a programfüzetben.

Kanyecc szerint: Nem akarom a falra festeni az ördögöt, de a Blindspot körül túlságosan nagy a hype. Nyilván minden szezonban ki kell egy sereghajtót emelni, ami most ő lett. Nem féltem cseppet sem, mert biztosra veszem a továbbjutását 2016/17-re, inkább csak attól tartok, hogy jelentkezik nála az a szimpla közömbösség, ami a The Following-nál vagy a The Blacklist-nél.


free web stats