NBC újoncok (2): The Player

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 20:13-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

the-player

Eredeti cím: Endgame

Műfaj: Dráma

Stúdió: Sony Pictures Televison

Forgatási helyszín: Las Vegas, Albuquerque

Író: John Rogers (Leverage, The Librarians)

Rendező: Bharat Nulluri (Emily Owens MD, Spooks)

Producerek: John Davis (The Blacklist, Ironside), John Fox (The Blacklist, Ironside), Jenn Court (Leverage), John Rogers (Leverage, The Librarians), Bharat Nulluri (Emily Owens MD, Spooks)

Szereplők: Philip Winchester (Strike Back), Wesley Snipes, Charity Wakefield, Isiah Adams

Történet: Az egykori katona és biztonsági szakértő életére törnek, melynek következtében a feleség hal meg egy balul sikerült merénylet során. Fősünk természetesen bosszút forral, de hirtelen egy titkos szervezet játékszerei közt találja magát, ahol tehetős emberek magára a bűncselekményekre fogadnak. Igaz, minden egyes siker egy kicsivel közelebb is viszi hősünket a bosszúhoz.

Berendelve: Valószínűleg a félévados, azaz a 13 részes bekérés a mérvadó, de ne legyenek kétségek, ebből minimum 22 rész lesz.

Várható premier: 2015 őszétől, csütörtök esténként a 22 órás slotban, közvetlenül a The Blacklist felvezetésével.

tess szerint: Az alapkoncepció bődületesen gagyi, ellenben a készítői kollektíva elég rendesen palástolja mindezt. A The Blacklist írói már ugye bizonyítottak, hogy egész kellemes high-octane tematikát is tudnak, ha akarnak. Ráadásul a már említett sorozat lesz a felvezetője is, no és persze az instant tesztoszteron bombaadag mellett sem mehetünk el. Snipes tv-s debütálása magáért beszél, Winchester-t meg gondolom nem kell bemutatni. Wakefield kisasszony meg tippre a szezon meglepetés eyecandy-je lesz. Persze itt is minden a tempón és a megvalósításon múlik, meg azon hogy az elkerülhetetlen realizálódást miként sikerül letolni a nézők torkán. Tippre 90% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Sniper master on the TV” – Ez jutott elsőre az eszembe, amikor elolvastam még tavaly a szinopszisát. Las Vegas eltűnt a tévéből. Ritkán, egy-egy epizód kósza krimi kapcsán találkozhatunk a kaszinó városával. A The Player megpróbálhat eleget tenni hiányunknak. A The Blacklist felvezetésével nincs rossz helyen. Két esélyes, mivel semmi berántó nincs. Se a szereplőgárda, se a készítő.


free web stats