NBC újoncok (3): Heartbreaker

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 20:44-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

image

Eredeti cím: Heart Matters

Műfaj: Dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Jill Gordon(The Wonder Years, 90210, Cupid)

Rendező: Robert Duncan McNeill (The Mentalist, Girlfriend’s Guide to Divorce)

Producerek: Amy Brenneman (Judging Amy), Jill Gordon(The Wonder Years, 90210, Cupid), Kathy Magliato, Brad Silberling (Reign)

Szereplők: Melissa George (The Slap, Haunted, Alias), Dave Annable (Red Band Society, 666 Park Avenue, Brothers & Sisters), Shelley Conn (The Lottery), Don Hany (Devil’s Playground), Maya Erskine (Man Seeking Woman, Betas), Jamie Kennedy (Ghost Whisperer), Joshua Leonard (Togetherness, Bates Motel), J. Louis Mills, Rudy Martinez, D.L. Hughley

Történet: Dr. Kathy Magliato életrajzi ihletésű kórházsorozat egy fiatal szívsebészről, aki szívátültetéses betegekre specializálódott. A szókimondó doktornő előszeretettel alkalmaz innovatív eljárásokat a munkájában, ráadásul ebbe igen csak gyakran belekeveri a magánéletét és a betegekhez fűződő igen csak különc kapcsolatát.

Berendelve: Egyelőre csak 13 részre, azaz egy fél évadra

Várható premier: 2015 őszétől, kedd esténként a 20 órás slotban, közvetlenül a The Voice felvezetésével.

tess szerint: Az NBC-nek nagyon kell egy kórházsorozat, ez tény. Mint ahogy az is, hogy egy bőven elég és hát Dick Wolf Chicago franchise-a roppant erős farvízzel indul. Meglátjuk, mindenesetre a tündéri Melissa George garancia lehet a sikerre, noha szörnyű kimondani, de ő sokkal inkább a kraftosabb mellékszerepekben van igazán otthon. Ettől függetlenül a sajátos készítői perspektíva, az erőteljes csajos behatás és a valószínűsíthetően nagy soap töltet könnyedén bevonzhatja a női közönséget. 60% a túlélési esélye, de azt már most borítékolom, hogy nem lesz nagy kritikai siker.

Kanyecc szerint: Ha akarva-akaratlanul ajánlanom kellene egy jelenleg futó kórházas sorozatot, akkor egyből a Grey’s Anatomy-t emelném ki. Nos, ezen a helyzeten majdnem mindegyik tévécsatorna próbál változtatni – még az ABC is -, de itt el is akad a mutatvány. Az NBC 2015/16-ban kettővel is bepróbálkozik, az egyik Dick Wolf részéről, a másik Jill Gordon-éról. Utóbbi indul hátrányból, viszont annyi előnye mégis akad, hogy önéletrajzi alapokon nyugszik a története, melynek főszerepére Melissa George-ot szerezték meg, aki alkalmasnak tűnik a fura szinopszis eladására. Majd meglátjuk, jó lenne visszahozni az ER-időszakát.


free web stats