NBC újoncok (4): Chicago Med

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 21:03-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

chicago-med

Műfaj: Dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Chicago

Író: Derek Hass, Matt Olmstead, Michael Brandt (mindhárman a Chicago Fire és a Chicago PD alkotói)

Rendező: n/a

Producerek: Derek Hass, Matt Olmstead, Michael Brandt (mindhárman a Chicago Fire és a Chicago PD alkotói), Dick Wolf (Law & Order + Chicago franchise-ok)

Szereplők: Epatha Merkerson (Law & Order), Yaya DaCosta (Chicago Fire, Ugly Betty), Laurie Holden (The Walking Dead, The Shield), Oliver Platt (Fargo, The Big C)

Történet: A Chicago Fire kettes számú spin-off sorozata, melynek backdoor pilot-ja a 3×19-ben volt. Az ott megismert orvosi csapat mindennapi életébe és szakmai megpróbáltatásaiba tekinthetünk majd be.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2016-os midseason-ben.

tess szerint: Hihetetlen, de Dick Wolf megint franchise-t épített a semmiből, ráadásul egy egész életképes franchise-t. Gondolom az erőteljes drámai véna, a fokozatosan felépített és árnyalt karakterek, valamint a 4-5 részes aprócska story arc-ok innen sem hiányozhatnak. Nagyon nem is akarnám tovább ragozni, mert nincs is mit, 100% a túlélési esélye. Sőt, megkockáztatom a következő évi programfüzetben is találkozunk vele. A kérdés sokkal inkább az, milyen közszféra maradt még Chicagóban, amiből Wolf nem gyártott még sorozatot?

Kanyecc szerint: Dick Wolfnak nincs elég sorozata a tévében, ezért berendeltetett még egyet. A 2014/15-ös idényben a Law & Order: SVU kellett a trió crossoverhez, azonban most a Chicago Med megérkezésével változni fog a felállás. Esetleg bevállal egy négyes crossovert? Azzal tudomásom szerint tévés történelmet írni, de nem akarok hülyeséget beszélni. A túlélését nem latolgatnám, mert elég esélyes a 2. évados berendelésre.


free web stats