NBC újoncok (5): Game of Silence

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 21:24-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

game-of-silence

Műfaj: Dráma

Stúdió: Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: David Hudgins(Parenthood, Friday Night Lights)

Rendező: Niels Arden Oplev (The Girl with The Dragon Tattoo franchise, Unforgettable, Under the Dome)

Producerek: David Hudgins (Parenthood, Friday Night Lights), Carol Mendelsohn (CSI veterán), Julie Weitz, Timur Savci (Szulejmán!!!), Tariq Jali

Szereplők:  David Lyons (Revolution), Larenz Tate (Rush, Rescue Me), Michael Raymond-James (Once Upon a Time, Sons of Liberty), Bre Blair (We Are Men, Legit), Conor O’Farrell, Demetrius Grosse (Banshee, Justified), Claire van der Boom (Hawaii Five-O, Constantine), Deidrie Henry

Történet: Az alapot egy 2012-es török sorozat a Suskunlar adja, melynek középpontjában egy feltörekvő és sikeres ügyvéd áll. Azonban az élete hirtelen egész rossz irányba kezd el mozdulni, amikor hirtelen a semmiből feltűnik egy régi ismerőse és vele együtt elfelejtettnek hitt régi titkai.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2016-os midseason-ben.

tess szerint: Újabb adaptáció, amit megint csak egy viszonylag hangzatos név mögött szeretnének amerikanizálni. Hmm… első blikkre és a plot alapján nekem tipikus D.O.A.-nek tűnik, de persze nem ártana látni belőle valamit. Az a baj, hogy túl sok a változó az egyenletben, elvégre még a struktúra sem ismert, szóval egy óvatos 30% az esélye.

Kanyecc szerint: Nos, ez úgy kell az amerikaiaknak, mint a magyaroknak egy Szulejmán-klón. Még az a szerencse, hogy a török sorozatot csak alapnak használják egy jónak tűnő jogi drámához, amik iránt az elmúlt években eléggé tova szállt a lelkesedésem. David Hudgins persze jól hangzó név a készítők között, így adok neki 40%-ot.


free web stats