NBC újoncok (6): Shades of Blue

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 21:50-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

shades-of-blue

Műfaj: Dráma

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: New York

Író: Adi Hasak (3 Days to Kill)

Rendező: Barry Levinson (Borgia, Copper, You Don’t Know Jack)

Producerek: Adi Hasak (3 Days to Kill), Ryan Seacrest (Mixology), Nina Wass (Mixology, The Protector), Elaine Goldsmith Thomas (The Fosters), Benny Medina (The Fresh Price of Bel-Air), Jack Orman (Pan Am, Men of a Certain Age), Mike Daniels

Szereplők:  Jennifer Lopez, Ray Liotta (Texas Rising, Smith), Drea de Matteo (The Sopranos, Sons of Anarchy), Vincent Laresca (Graceland, 24), Warren Kole (The Following, The Chicago Code,Common Law)

Történet: A történet középpontjában egy egyedülálló anyuka és egyébként sáros rendőr áll, akit az FBI beszervez egy anti-korrupciós egységbe, hogy jelentsen a társairól. Hősnőnknek ez aztán komoly morális és munkahelyi dilemmákat okoz, amik természetesen kihatnak a családi életére is.

Berendelve: Pilot nélkül, látatlanban bekérték 13 részre

Várható premier: 2016-os midseason-ben.

tess szerint: Egész fajsúlyos koncepciónak tűnik, ráadásul az összetrombitált szereplőgárda sem egy utolsó szempont. Cseppet sem véletlen, hogy az NBC vezetősége kutyafuttában látatlanban bekérte a teljes évadot. A siker persze itt is több tényezős, de a Chicagi PD darkos rendőrdrámáját látva igenis van létjogosultsága a produkciónak. Kérdéses persze a slot  és a plot komplexitása, de én mégis bizakodnék. Hátha lesz valami fajsúlyosabb rendőrdrámánk végre, ha már a Blue Bloods nem feltétlenül lett az. 60% a túlélési esélye.

Kanyecc szerint: Ami talán nem esik le egyből a szinopszisból, az az, hogy a csatorna pilot nélkül kérte be a projektet. Látatlanban, csak szkript alapján. Az NBC mostanság ilyet is be mer vállalni, de muszáj is kockáztatnia, ha a dráma szekciójában nincs egy jónak tűnő krimisorozat. Jennifer Lopez neve adja magát, vele simán el fogják tudni adni. Tippre március előtt ne számítsunk vele. Amolyan vésztartaléknak mondanám.


free web stats