NBC újoncok (7): Coach

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 10, 22:11-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

coach-nbc

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Barry Kemp (Coach, A Minute with Stan Hooper)

Producer: Craig T. Nelson (Parenthood, The District)

Szereplő(k): Craig T. Nelson (Parenthood, The District)

Történet: Craig T. Nelson 1989 és 1997 között futott, 9 évadot megélt szitkomjának kvázi folytatásáról beszélhetünk, ami 18 évvel később, az eredeti szériát követően játszódik. A főhős edző azóta nyugdíjba vonult, viszont visszahívják segédedzőnek. – A csavart az adja, hogy felnőtt fiának lesz az trénere.

Berendelve: 13 epizód – még a pilotszezon alatt

Várható premier: 2016. Midseason-re fogják ütemezni.

Kanyecc szerint: Egyelőre nincs rálátásom a felélesztett sorozatokra. Az NBC a Heroes: Reborn-nél eljátszotta ezt tavaly, azonban csúsztatták a premierjét egy idénnyel. Kvázi folytatásként bármi kisülhet belőle, hiszen annak idején nem véletlenül élt meg 9 évadnyit. Ez beszédes szám, és az is, hogy a főszereplője visszatér. Ha nem most, akkor sose szedi meg magát az NBC idős nézőkkel.

tess szerint: Multicam totálisan sok kérdőjellel… Ez is tipikus D.O.A. amin még maga T. Nelson egykori renoméja sem tud sokat segíteni. Plusz ehhez hasonló koncepcióval bukott pár éve az ABC, noha ott nem volt semminemű nosztalgiafaktor a levesbe. Ismerve az NBC mostani mentalitását nem lennék meglepődve, ha még a pilot előtt kaszálva lenne.


free web stats