NBC újoncok (8): Superstore

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 22:26-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

superstore

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Justin Spitzer (The Office)

Rendező: Ruben Fleischer (Fantasy Factory)

Producerek: Justin Spitzer (The Office), David Bernad (Enlightened), Patrick Kienlen (Marry Me, Community)

Szereplők:  America Ferrera (Christine, Ugly Betty), Ben Feldman (A to Z, Mad Men), Lauren Ash (Super Fun Night), Colton Dunn (Parks and Recreation), Mark McKinney (Man Seeking Woman), Nico Santos, Nichole Bloom(Shameless)

Történet: Komédia egy hatalmas áruház dolgozóiról, akik hirtelen rájönnek, hogy egyszeri munkahelyük nem csak egy szimpla munkahely. Sokkal inkább a szerelem, a barátság és a mindennapi meglepetések melegágya.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2016-os midseason-ben.

tess szerint: Totálisan életképtelen plot a The Office egyik írójától a The Office egyfajta farvizén lavírozva. Amolyan tipikus kínos munkahelyi komédiának tűnik, ahol a csavart a magánéleti és a családi elemek adhatják. Nagyon sok múlik a karaktereken, de talán még több a humor bicskanyitogató tónusán. Tippre ezt a Parks and Recreation örökébe szánná az NBC, de még maguk sem biztosan a végeredményben, ezért a midseason. Engem totálisan nem érdekel, de a tisztesség kedvéért kap egy 40%-os rátát.

Kanyecc szerint: Nem értek egyet Tess szavaival, hiszen a The Office-ra is ráhúztuk az életképtelenséget, aztán milyen szép karriert futott be pont az NBC berkeiben. Kell a munkahelyi szitkom, mert egyes részei kiaknázatlanok. Az ilyesfajta szupermarketes ötletre már volt példa a briteknél, ami ha jól dereng már a 3. évadjánál araszol. Simán túlélhet, bár a midseason-be tétellel nem értek egyet.


free web stats