NBC újoncok (10): Truth be Told

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 23:03-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

people-are-talking

Előzőleg: People Are Talking

Műfaj: többkamerás szitkom

Stúdió: Universal Television · Will Packer Productions

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: DJ Nash (Growing Up Fisher).

Rendező: Pamela Fryman (How I Met Your Mother, The McCarthys)

Producer: Will Packer, Korin Huggins.

Szereplő(k): Tone Bell (Bad Judge, Whitney), Bresha Webb (Grey’s Anatomy, Love That Girl!), Brooke Ishibashi, Mark-Paul Gosselaar (Franklin & Bash).

Történet: Komédia 2 különböző etnikumú párról, akik egymás szomszédságában élnek és a létező összes dolgot ki- vagy megbeszélik egymással. A faji és a szexuális töltetű diskurzusok természetesen itt sem ismernek határokat.

Berendelve: 13 epizód – még a pilotszezon alatt

Várható premier: 2015 őszétől, péntek esténként a 20:30-as slot-ban közvetlenül az Undateable mögött.

tess szerint: D.J. Nash komikus vénája mindig is szerethető, de legalábbis populáris volt, holott nem feltétlenül hosszútávon sikeres. Jól példázza ezt az NBC döntése is, elvégre fall season-ben érkezik, de a pénteki halálnapra. Ráadásul multicam formátumban… szóval erősen bepróbálós szaga van a dolognak. Szerintem a kezdeti részek bájosak lesznek, igaz sok múlik itt a szereplőkön is, kérdés meddig tart ki a készítők/nézők lelkesedése. 60% esélyt adok a teljes évadnak.

Kanyecc szerint: Pamela Frymannek a The McCarthyval nem jött be az élet, de itt a lehetőség a bizonyításra. Pár kapcsolati komédiákat rosszabbnak találom, mint a családikat, mert még annyi újdonsággal se tudnak előállni, mint utóbbinál; de azért bízom a feketehumorban, hátha…


free web stats