NBC újoncok (9): Hot & Bothered

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 22:45-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

hot-and-bothered

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió: UnbeliEVAble Entertainment · Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Chrissy Pietrosh (New Girl), Jessica Goldstein.

Rendező: Steve Pink (Wedding Band, Sirend)

Producer: Ben Spector (Wedding Band), Eva Longoria (Desperate Housewives).

Szereplők: Alex Meneses (Everybody Loves Raymond), Amaury Nolasco (Gang Related, Work It), Diana Maria Riva (The Brige, Rob, The Good Guys), Eva Longoria (Desperate Housewives), Jencarlos Canela, Jose Moreno Brooks.

Történet: Komédia egy tévés hírességről, illetve annak feltörekvő kollégáiról egy szappanopera forgatásáról. Illetve a sikerről és annak kínosan izzadtságszagú hajszolásáról, miután a dilettáns vezetőség leállítja a forgatást.

Berendelve: 13 epizód – még a pilotszezon alatt

Várható premier: 2016. Midseason-re fogják ütemezni.

tess szerint: Első blikkre nekem valami insider dramedy-nek tűnt, finomabb humorral és karcosabb drámai oldallal. A jelek szerint a készítők ezt pont fordítva gondolják sikeresnek. Mindenesetre a készítőkben látok potenciált, mint ahogy a plot-ban is. És hát Eva Longoria sem egy színésznagyság, de üzletasszonynak azért elmegy, szóval nem hinném, hogy valami gagyihoz adná a nevét. Plusz Nolasco és komikusi debütje is tartogathat meglepetéseket. Kár, hogy midseason, így csak 50%-ra tartom életképesnek.

Kanyecc szerint: Egyértelmű, hogy Eva Longoria nevével szeretnék eladni a sorozatot, ami össze is jöhet, hiszen a nők körében a Desperate Housewives-szal szerzett rajongókat. Szintén egy olyan ötlet, ami kiaknázatlan a komédia szekcióban. Pilot nélkül rendelték be, ami simán arra sugalltat, hogy a vezetőség bízik a sikerben. Ha pedig így van, miért csak midseason-ra ütemezték?


free web stats