NBC újoncok (11): Crowded

 
Beküldte: tess 2015 May 10, 23:23-kor a(z) Upfronts 2015: NBC témába.

crowded

Eredeti cím: sokáig Címnélküli Suzanne Martin-projektként futott

Műfaj: Többkamerás sitcom

Stúdió: Universal Television

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Suzanne Martin (Hot in Cleveland, The Soul Man)

Rendező: James Burrows (The Millers, Mike & Molly)

Producerek: Suzanne Martin (Hot in Cleveland, The Soul Man), Sean Hayes (The Millers, Sean Savest he World), Todd Milliner (Grimm, Hot in Cleveland)

Szereplők:  Patrick Warburton (Family Guy, Rules of Engagement), Carrie Preston (Happish, True Blood), Stacy Keach (Prison Break, Lights Out), Miranda Cosgrove (iCarly), Mia Serafino, Carlease Burke(Switched at Birth)

Történet: Közel 20 évnyi gyermeknevelés után a házaspár megpihenni térne, elvégre a gyerekek végre elhagyták a családi fészket. Azonban hirtelen a gyerekek „ideiglenesen” visszaköltöznek és ha ez még nem lenne elég, akkor a férj szülei is beállítanak.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: 2016 midseason

tess szerint: Huhh… ennek erősen deja vu szaga van a network érában. Persze Martin tehetséges komikus vénával bír, míg Burrows ügye rutinos öreg a szakmában, ráadásul kb. a The Millers hasonló családi sitcom volt. Kérdés, a CBS-es sorozat kaszáját követően megérett e a közönség egy hasonszőrű produkcióra. Itt is rengeteg múlik majd a felvezetésen, de szkeptikus lévén nem sok esélyt adok neki. Burrows hiába nagy sitcom pápa, a neve mostanra korántsem egyezik már meg a minőséggel. Óvatos 50% esélyt adok neki.

Kanyecc szerint: Már a pilotszezon alatt láttam potenciát az ötletben. Az ilyesfajta csaladi komédiára nyitott vagyok, mert valahogy a Modern Family üdeségére emlékeztet. Bízom az írókban, a jó szkriptben, bár a késői start lehangoló.


free web stats